dilluns, 22 de juliol del 2013

PA DE LLET FARCIT

Hola que tal el cap de setmana??
Aquí a sigut passat per aigua com tota la setmana que cada tarda a fet un ruixat, com que de calor podríem dir que no en fa gaire em vaig animar a encendre el forn i preparar aquest pa de llet farcit de nous i panses.
Espero que us agradi!!

INGREDIENTS:
250 gr de llet
50 gr de sucre
50 gr de mantega
1 sobre de llevat de fleca deshidratat o 1 pastilla de llevat fresc (25gr)
450 gr de farina
1 culleradeta de sal
50 gr de nous
50 gr de panses (remullades amb aigua)

PREPARACIÓ:

1. Posem la llet, el sucre i la mantega al vas, programem 2 minuts, 37º, velocitat 2.

2. Afegim el llevat, la farina, la sal i remenem 10 segons a velocitat 6. Tot seguit programem 3 minuts, vas tancat, velocitat espiga.

3. Quan falti un minut per acabar afegirem les panses i nous pel bocal, retirem la massa li donem forma i la posem en un motlle de plum-cake o en fem panets individuals. La deixem reposar fins que dobli el seu volum.

Pre escalfem el forn a 180º

4. Un cop a llevat pintem amb llet per sobre i la posem a coure 25 minuts en el cas de fer un sol pa si en fem de petits amb 15 minuts n'hi haurà prou.

BON PROFIT!!




6 comentaris:

  1. Una receta de pan encantadora luce muy rica y elevado,saludos y abrazos.

    ResponElimina
  2. I tan que m'agrada! Gràcies!
    Si, està fent un estiu extrany, tota la setmana les tardes espatllades, menys ahir, a Vidreres va fer bon temps, encara que en pocs qm. de diferència la cosa canvia molt.
    Petons, guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Gemma, també pots fer-la a la panificadaora!

      Elimina
  3. El vaig fer ahir i està bonissim, però fins l'hivern no torno a encendre el forn... a Barcelona fa molta calor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que be Nuria m'agrada molt que practiquis les meves receptes.

      Elimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.