Aquí a sigut passat per aigua com tota la setmana que cada tarda a fet un ruixat, com que de calor podríem dir que no en fa gaire em vaig animar a encendre el forn i preparar aquest pa de llet farcit de nous i panses.
Espero que us agradi!!
INGREDIENTS:
250 gr de llet
50 gr de sucre
50 gr de mantega
1 sobre de llevat de fleca deshidratat o 1 pastilla de llevat fresc (25gr)
450 gr de farina
1 culleradeta de sal
50 gr de nous
50 gr de panses (remullades amb aigua)
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet, el sucre i la mantega al vas, programem 2 minuts, 37º, velocitat 2.
2. Afegim el llevat, la farina, la sal i remenem 10 segons a velocitat 6. Tot seguit programem 3 minuts, vas tancat, velocitat espiga.
3. Quan falti un minut per acabar afegirem les panses i nous pel bocal, retirem la massa li donem forma i la posem en un motlle de plum-cake o en fem panets individuals. La deixem reposar fins que dobli el seu volum.
Pre escalfem el forn a 180º
4. Un cop a llevat pintem amb llet per sobre i la posem a coure 25 minuts en el cas de fer un sol pa si en fem de petits amb 15 minuts n'hi haurà prou.
BON PROFIT!!
Una receta de pan encantadora luce muy rica y elevado,saludos y abrazos.
ResponEliminaSi la verdad es que crece mucho y esta deliciosa!
EliminaI tan que m'agrada! Gràcies!
ResponEliminaSi, està fent un estiu extrany, tota la setmana les tardes espatllades, menys ahir, a Vidreres va fer bon temps, encara que en pocs qm. de diferència la cosa canvia molt.
Petons, guapa!
Gracies Gemma, també pots fer-la a la panificadaora!
EliminaEl vaig fer ahir i està bonissim, però fins l'hivern no torno a encendre el forn... a Barcelona fa molta calor.
ResponEliminaQue be Nuria m'agrada molt que practiquis les meves receptes.
Elimina