dimarts, 30 de juliol del 2013
XARRUP D'ÀPIT
Aquesta recepta sorprèn, proveu-la!!
Quan dius àpit al teus comensals, a casa tothom et mira amb cara a fàstic :-( però quan proven el primer xarrup després no paren d'elogiar-te :-)
L'idea d'aquesta recepta és servir-la entre plat i plat per netejar el paladar :-) Si sou uns amants de l'àpit o no, proveu-la us encantarà!!!
INGREDIENTS:
150 gr de sucre
La pell d'una llimona (només la part groga)
2 llimones pelades (sense gens de pell blanca)
150 gr d'àpit tronc i fulles
800 gr de gel
Unes fulles d'àpit per decorar
PREPARACIÓ:
1.Posem el sucre i la pell de la llimona al vas la ratllem ben fina 30 segons a velocitat 5-10.
2. Afegim les llimones, l'àpit, els glaçons i triturem 2 minuts, velocitat 5-10 progressiva. Servim al moment
BON PROFIT!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
no he probado el apio en zumo pero seguro que está bien bueno y fresco como apetece
ResponEliminabesos
Esta riquisimo!!
EliminaUUUfff!! Què valenta i atrevida!!! Jo, l'api només el poso al caldo.....El tinc malaprofitat!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Doncs si Olga!!
EliminaPerquè queda molt be posar-lo als sucs!!
Me encanta ;) Debe ser muy bueno y ideal para verano :)
ResponEliminaSigo tu precioso blog y espero que hagas lo mismo con el mio www.gabusiek.blogspot.com
Un beso grande
Gracias, no lo dudes ahora mismo vengo a visitarte!! :-)
ResponElimina