dimarts, 30 de juliol del 2013

XARRUP D'ÀPIT



Aquesta recepta sorprèn, proveu-la!!
Quan dius àpit al teus comensals, a casa tothom et mira amb cara a fàstic :-(  però quan proven el primer xarrup després no paren d'elogiar-te :-)
L'idea d'aquesta recepta és servir-la entre plat i plat per netejar el paladar :-) Si sou uns amants de l'àpit o no, proveu-la us encantarà!!!

INGREDIENTS:
150 gr de sucre
La pell d'una llimona (només la part groga)
2 llimones pelades (sense gens de pell blanca)
150 gr d'àpit tronc i fulles
800 gr de gel
Unes fulles d'àpit per decorar

PREPARACIÓ:

1.Posem el sucre i la pell de la llimona al vas la ratllem ben fina 30 segons a velocitat 5-10.

2. Afegim les llimones, l'àpit, els glaçons i triturem 2 minuts, velocitat 5-10 progressiva. Servim al moment

BON PROFIT!!


6 comentaris:

  1. no he probado el apio en zumo pero seguro que está bien bueno y fresco como apetece
    besos

    ResponElimina
  2. UUUfff!! Què valenta i atrevida!!! Jo, l'api només el poso al caldo.....El tinc malaprofitat!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si Olga!!
      Perquè queda molt be posar-lo als sucs!!

      Elimina
  3. Me encanta ;) Debe ser muy bueno y ideal para verano :)


    Sigo tu precioso blog y espero que hagas lo mismo con el mio www.gabusiek.blogspot.com
    Un beso grande

    ResponElimina
  4. Gracias, no lo dudes ahora mismo vengo a visitarte!! :-)

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.