dimarts, 10 de setembre de 2013

CONS FARCITS DE CREMA


Avui us deixo unes postres molt fàcils, bones e ideals per emportar quan vas d'invitat a casa dels amics o senzillament per tots els que demà anem a fer la cadena humana, per anar picant entre hores :-)
Es necessiten molt pocs ingredients i és mantenen cruixents d'un dia per altre, l'idea l'he agafat del Magazine Thermomix d'aquest passat mes d'agost anaven farcits de crema de meló però jo he fet la crema pastissera tradicional de tota la vida que a casa els hi agrada molt.

INGREDIENTS: (15 cons)
1 Base de pasta de full rectangular (lidl)
500 gr de llet
100 gr de sucre
3 ous
50 gr de Maicena
1 culleradeta de sucre vainillat o unes gotes de vainilla líquida

PREPARACIÓ:

1. Primer farem la crema, posarem tots els ingredients a dins del vas i programarem 7 minuts, 90º, velocitat 4. Si veieu que no arriba a la temperatura programeu 2 minuts mes.  (és millor tenir els ingredients  a temperatura ambient). Un cop estigui cuita la posem dins una màniga pastissera i la deixem refredar.

Preescalfem el forn a 180º amb ventilador

2. Ara anirem formant els cons, tallarem la base de full a tires de 1'5cm , untarem els cons amb mantega i anirem caragolant la massa tot voltant del motlle, els posarem a coure 15 minuts aproximadament fins que veieu que estan ben cuits i dorats, retirem del forn i els deixem refredar

3. Un cop freda la pasta de full els desmotllem i anem farcint amb la crema pastissera, decorem amb sucre glaç i reservem en un lloc sec i fresc.

BON PROFIT!!!



13 comentaris:

  1. Hola Judith guapa tu

    nena quina pinta, ara per berenar m´en menjaria un, o dos, o tres, humm, a casa agraden molt, t´han quedat preciosos, quasi et venen ganes de mossegar la pantalla, recordo que el meu fill des de molt petit cada diumenge quan sortiem a fer un "vol" volia una " cagola" de nata, i no sapigues com es posava tot de nata per arreu i lo be que se ho passava,,,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Susanna,
      Gràcies per visitar-me, la veritat és que quan comences no pots parar :-)

      Elimina
  2. Me encantan este tipo de dulces y los tuyos además, te han quedado perfectos.

    besos

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. Molt MªAngels pasta de full i crema és èxit asegurat

      Elimina
  4. Han d'estar boníssims! la combinació de pasta de full i crema és divina, hauré d'aconseguir uns motlles d'aquests i provar-ho, queda molt "resultón"!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són molt bons Eva, jo vaig trobar els motlles en una ferreteria, però al xinos també en tenen, l'altre dia els hi vaig veure :-)

      Elimina
  5. que buena pintaaaa, te quedaron espectaculares, me llevaria algunos para el postre mmmmmmmm que rico!!!

    ResponElimina
  6. Ara mateix menjava uns quants.

    Muas!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Gemma perquè amb un no en fas prou, quan comences no pares!!

      Elimina
  7. Preciosos!!!!
    Quan vaig fer els de crema de meló també en vaig fer de crema pastissera!!!! Són deliciosos....mmmmm.....
    Petons,
    Olga

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.