A més de senzill boníssim, el contrast dels fruits vermells amb el formatge de burgos casa a la perfecció, a mi personalment m'ha agradat molt, espero que a vosaltres també us agradi.
Font: llibre de cuina regional de canaries
Anem per la recepta.
INGREDIENTS:
5 fulles de gelatina grans o 10 de petites
100 gr de llet condensada
500 gr de nata
250 gr de formatge de burgos
Coulis de fruits del bosc:
250 gr de fruits del bosc (poden ser congelats)
150 gr de sucre
el suc de 1/2 llimona
PREPARACIÓ:
1. Posem les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda.
2. Ara posarem la llet condensada + la nata al vas i programem 6 minuts, 90º, velocitat 1.
3. Afegim la gelatina ben escòrreguda i programem 10 segons velocitat 7.
4. Incorporem el formatge de burgos i remenem 30 segons velocitat 7.
5. A continuació o posem amb vasets individuals i els posem a la nevera a cuallar ( 3 hores mínim)
Coulis de fruits del bosc
6. Posem els fruits a dins del vas + el suc de llimona + el sucre i programem 15 segons velocitat progressiva 5-10.
7. Abaixem la resta dels ingredients dels vas cap a les ganivetes i programem 5 minuts, 90º, velocitat 3. Pasem per un colador xinès per eliminar la resta de llavors i reservem fins que estigui fred.
8. Desmotllem el flam i el servim acompanyat del coulis.
Una delicia!!
Mmmm!!! quin color aquest coulís!! l'haurem de tastar!
ResponEliminaLa combi de sabors és bestial!el formatge casa molt bé amb el coulis o mermelades de fruits del bosc, o maduixes....M'ecanta!
ResponEliminaMolts petonets!
Gracies pels vosres comentaris és d'aquelles receptes que no et deixen indiferent.
ResponEliminaAquestes fotos ho diuen tot...una finesa impressionant!Un postre de llibre Judith!A reveure,
ResponEliminaUfffff que booooooo, m'encanta. Em porto un platet d'aquests
ResponEliminaMoltes gràcies
Petons
Qué delicia esa combinación de sabores.
ResponEliminaBesos
oooooooooooooo! doncs sí que és bo, sí!!! apuntat!!! petonets guapa
ResponEliminaMmmm quin aspecte que te...l´has fet amb la tmx?, no en tinc, però el provarè de fer sense, ha d´estar bonissim!
ResponEliminaPtons
Anna
Judith sembla que m'hagis llegit el pensament ¡¡¡¡¡¡precisament el dissapte pensaba que tenia que fer un pastis de formatge amb culis de maduixa .....jejejjejej
ResponEliminaQuima bona pinta pinta que té, ha de ser bonissimmmm¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Que flan mas original y rico ya mismo me guardo la receta wapa ,te ha quedado divino.
ResponEliminaBicos mil.
Madre mía, qué buen postre nos traes hoy, tiene una pinta estupenda!!
ResponEliminaBesos
Judith m'encanta aquest esclat de color i com que el formatge m'agrada molt, lliga a la perfecció .Una abraçada.
ResponEliminaJudith, les fotos ja ho diuen tot!! Sensacional!!
ResponEliminaPetons!
Que excelente combinación, me encanta el contraste de colores y sabores. Un besazo, Teresa
ResponEliminaEls colors són maquíssims, i ha de ser molt suau, el provaré a casa!
ResponEliminaOh Judith, m'encanta!!!!!! les fotos se surten.
ResponEliminaPetonets
Que postres més ric ... i aquest coulis el converteix en irresistible.
ResponEliminaQué bó!!!! amb el coulis!!!! M'apunto la recepte i segur que ho faig.. m'encanta el formatge i la potencia que li dóna el coulis és perfecta. Gracies!
ResponEliminaLaura (Cocina Homemade)
Ummmmmmmm totalmente recomendable, qué pinta tan fantástica tienen, me encantan.
ResponEliminaUn besito
Solo con las fotos, se me hace la boca agua, pero al leer la recetaaaaa, más todavia ;)
ResponEliminaI tant que ens agrada... Només amb les fotos ja et fas molt bé a la idea de com ha de ser la combinació de sabors. Unes postres fantàstiques per un dia especial! Petonets
ResponEliminaUna combinació de sabors bonisima i unes textures fantàstiques.
ResponEliminaPetonets
Veien els ingredients ja el trobes boníssim, però les fotos estan d’ien mengem.
ResponEliminaPetons
ja l'estic imprimint! aquestes postre m'encanten!
ResponEliminatinc un parell de dubtes, quant surten i quin tipus de nata has fet servir?
Hola Eva, a mi me'n van sortir 8 unitats i la nata de montar crec que era marca asturiana.
ResponEliminaJudith