dilluns, 7 de març de 2011

FLAM DE BURGOS AMB COULIS DE FRUITS DEL BOSC


Mireu quin postre més bo!!
A més de senzill boníssim, el contrast dels fruits vermells amb el formatge de burgos casa a la perfecció, a mi personalment m'ha agradat molt, espero que a vosaltres també us agradi.
Font: llibre de cuina regional de canaries
Anem per la recepta.
INGREDIENTS:
5 fulles de gelatina grans o 10 de petites
100 gr de llet condensada
500 gr de nata
250 gr de formatge de burgos
Coulis de fruits del bosc:
250 gr de fruits del bosc (poden ser congelats)
150 gr de sucre
el suc de 1/2 llimona
PREPARACIÓ:
1. Posem les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda.
2. Ara posarem la llet condensada + la nata al vas i programem 6 minuts, 90º, velocitat 1.
3. Afegim la gelatina ben escòrreguda i programem 10 segons velocitat 7.
4. Incorporem el formatge de burgos i remenem 30 segons velocitat 7.
5. A continuació o posem amb vasets individuals i els posem a la nevera a cuallar ( 3 hores mínim)
Coulis de fruits del bosc
6. Posem els fruits a dins del vas + el suc de llimona + el sucre i programem 15 segons velocitat progressiva 5-10.
7. Abaixem la resta dels ingredients dels vas cap a les ganivetes i programem 5 minuts, 90º, velocitat 3. Pasem per un colador xinès per eliminar la resta de llavors i reservem fins que estigui fred.
8. Desmotllem el flam i el servim acompanyat del coulis.
Una delicia!!









25 comentaris:

  1. Mmmm!!! quin color aquest coulís!! l'haurem de tastar!

    ResponElimina
  2. La combi de sabors és bestial!el formatge casa molt bé amb el coulis o mermelades de fruits del bosc, o maduixes....M'ecanta!
    Molts petonets!

    ResponElimina
  3. Gracies pels vosres comentaris és d'aquelles receptes que no et deixen indiferent.

    ResponElimina
  4. Aquestes fotos ho diuen tot...una finesa impressionant!Un postre de llibre Judith!A reveure,

    ResponElimina
  5. Ufffff que booooooo, m'encanta. Em porto un platet d'aquests
    Moltes gràcies
    Petons

    ResponElimina
  6. Qué delicia esa combinación de sabores.
    Besos

    ResponElimina
  7. oooooooooooooo! doncs sí que és bo, sí!!! apuntat!!! petonets guapa

    ResponElimina
  8. Mmmm quin aspecte que te...l´has fet amb la tmx?, no en tinc, però el provarè de fer sense, ha d´estar bonissim!
    Ptons
    Anna

    ResponElimina
  9. Judith sembla que m'hagis llegit el pensament ¡¡¡¡¡¡precisament el dissapte pensaba que tenia que fer un pastis de formatge amb culis de maduixa .....jejejjejej
    Quima bona pinta pinta que té, ha de ser bonissimmmm¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  10. Que flan mas original y rico ya mismo me guardo la receta wapa ,te ha quedado divino.
    Bicos mil.

    ResponElimina
  11. Madre mía, qué buen postre nos traes hoy, tiene una pinta estupenda!!
    Besos

    ResponElimina
  12. Judith m'encanta aquest esclat de color i com que el formatge m'agrada molt, lliga a la perfecció .Una abraçada.

    ResponElimina
  13. Judith, les fotos ja ho diuen tot!! Sensacional!!
    Petons!

    ResponElimina
  14. Que excelente combinación, me encanta el contraste de colores y sabores. Un besazo, Teresa

    ResponElimina
  15. Els colors són maquíssims, i ha de ser molt suau, el provaré a casa!

    ResponElimina
  16. Oh Judith, m'encanta!!!!!! les fotos se surten.
    Petonets

    ResponElimina
  17. Que postres més ric ... i aquest coulis el converteix en irresistible.

    ResponElimina
  18. Qué bó!!!! amb el coulis!!!! M'apunto la recepte i segur que ho faig.. m'encanta el formatge i la potencia que li dóna el coulis és perfecta. Gracies!
    Laura (Cocina Homemade)

    ResponElimina
  19. Ummmmmmmm totalmente recomendable, qué pinta tan fantástica tienen, me encantan.
    Un besito

    ResponElimina
  20. Solo con las fotos, se me hace la boca agua, pero al leer la recetaaaaa, más todavia ;)

    ResponElimina
  21. I tant que ens agrada... Només amb les fotos ja et fas molt bé a la idea de com ha de ser la combinació de sabors. Unes postres fantàstiques per un dia especial! Petonets

    ResponElimina
  22. Una combinació de sabors bonisima i unes textures fantàstiques.
    Petonets

    ResponElimina
  23. Veien els ingredients ja el trobes boníssim, però les fotos estan d’ien mengem.
    Petons

    ResponElimina
  24. ja l'estic imprimint! aquestes postre m'encanten!
    tinc un parell de dubtes, quant surten i quin tipus de nata has fet servir?

    ResponElimina
  25. Hola Eva, a mi me'n van sortir 8 unitats i la nata de montar crec que era marca asturiana.

    Judith

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.