Hola que tal el cap de setmana, passat per aigua?
Avui us deixo una recepta atrassada de l'aniversari de la Sandra, que vam organitzar una festa Halloween, com que no tenia massa temps de posar-me a fer pastissos vaig optar per fer aquest ràpid que no requereix forn només temps de repòs a la nevera. Els seus amics el van trobar boníssim :-)
Espero que us agradi tant com a nosaltres!!
INGREDIENTS:
200 gr de galetes amb gust de canyella
70 gr de mantega a temperatura ambient
100 gr de nata
150 gr de xocolata fondant
250 gr de mantega
6 fulles de gelatina grans o 12 de petites hidratades amb aigua freda
3 iogurts naturals
200 gr de nata
1 llauna de 375 gr de llet condensada
PREPARACIÓ:
1. Posem les galetes juntament amb la mantega al vas i triturem 10 segons a velocitat 7. Amb aquesta mescla folrem un motle desmuntable fons i parets.
2. Posem la nata a dins del vas i programem 2 minuts 50º velocitat 2. Afegim la xocolata tallada a trossets, la mantega i tornem a programar 2 minuts 50º velocitat 3. Aboquem 3/4 parts de la xocolata a sobre la base de galetes i reservem al congelador perquè quedi freda de seguida. La xocolata que ens sobri la posem a dins una màniga pastissera servirà per decorar.
3. Escorrem les fulles de gelatina i les posem en un vol a dins del microones durant 15 segons per fondre-la.
4. Mentre farem el farcit posem els iogurts, la nata i la llet condensada a dins del vas i programem 2 minuts a velocitat 3. Amb la màquina en marxa anem afegint la gelatina pel bocal.
5. Aboquem aquesta mescla per sobre la base de galetes i xocolata reservada i la posem a la nevera un mínim de 4 hores perquè ens qualli. Un cop quallada la decorem amb la xocolata que ens a sobrat (si us a quedat molt freda li podeu donar un cop de microones)
BON PROFIT!!
T'ha quedat perfecte, una presentación magnífica!!
ResponEliminaHi ha un trosset per mi per berenar? :)
Petons
Gràcies Nuria però no me'n queda ni un trosset :-)
ResponEliminaQue guapo que t'ha quedat, com devia disfrutar la teva noia!
ResponEliminaQuin pastís més xulo i original!!!!! Molt adequat per als 13, oi????
ResponEliminasalut i petons,
Olga
els pastisos més senzills són els millors, quina pinta!!!
ResponEliminaI tant Eva tens tota la raó!
Elimina