Aquesta sopa és ideal per servir-la com aperitiu, nosaltres ens la vam menjar la nit de fi d'any ja que a mi em va tocar portar una part dels aperitius, per això la veieu tant ben presentada.
Si us l'he de descriure ens va fer pensar molt amb la vichyssoise per tant èxit assegurat tot i que el vi Riesling li va donar un toc sofisticat per el meu gust molt encertat :-)
Que passeu un bon cap de setmana!
INGREDIENTS:
100 gr de ceba
100 gr de porro trossejat
100 gr de patata
20 gr de mantega
200 gr d'aigua
1 pastilla de brou de verdures
200 gr de vi blanc Riesling
330 gr de llet
200 gr de nata
sal al gust
PREPARACIÓ:
1. Posem la ceba, el porro i la patata a dins del vas, tot seguit trossegem 5 segons a velocitat 5.
2. Afegim la mantega i ofeguem 6 minuts, varoma, velocitat 3.
3. Incorporem la pastilla de brou, l'aigua i programem 11 minuts, 100º, velocitat 2.
4. Programem 20 segons a velocitat 10. Si no us queda prou fina repetiu l'operació.
5. Ara afegirem la nata. la llet i el vi, programarem 2 minuts, 100º, velocitat 3. Servirem acompanyada de ceba cruixent, cibulet, julivert picat etç.
BON PROFIT!!
que maco t'ha quedat!!!!
ResponEliminaHola lidia i molt bona!
EliminaSuper rico y golosa la sopa me llevo tu receta luce perfecto,abrazos.
ResponEliminaToda tuya Rosita esta de vicio!
Eliminaque maco queda i segur que és boníssim!!!
ResponEliminaPTNTS
dolça
Hola Dolça,
EliminaLa presentació i fa molt però la veritat es que la sopa i acompanya.
Wow Uruguay pues claro que me pasare por tu blog!!
ResponEliminaGracias por visitarme y feliz año!
Ens volies torrar i no sabies com fer-ho amb aquest entrant, jajaja
ResponEliminaJijiji ara t'en dones compte :-)
Elimina