Que bo què és l'all i oli i si es fet a casa encara més!!!
Tot i què aquesta recepta ja la tinc penjada al blog, avui us deixo un pas a pas perquè pugueu veure lo fàcil, ràpid i net què és fer all i oli a casa i sense ou!!
Aquesta recepta us puc dir que casi no falla mai si ho feu tal com us ho explico us quedarà sempre ben lligat, sobretot no tingueu pressa per tirar l'oli, a poc a poc i bona lletra veureu com us queda un all i oli perfecte i ben lligat.
INGREDIENTS:
50 gr d'alls
50 gr d'oli d'oliva
Un rajet de suc de llimona
Una mica de sal al gust
300 gr d'oli de girasol o oliva suau (molt important amb oli extra verge no queda ben lligat i queda molt àcid de gust)
PREPARACIÓ:
1. Posem una gerra a sobre la tapa del Thermomix apretem la bascula i pesem l'oli de girasol. Reservem.
2. Pelem els alls i els posem al vas juntament amb els 50 gr d'oli d'oliva, la sal i el suc de llimona. Programem 3 minuts, velocitat 5. Ens té de quedar una pasta mireu les fotos si no és així feu baixar la resta d'ingredients de les parets del vas i programeu 1 minut, velocitat 7. Es molt important que aquest pas us quedi una pasta ben lligada.
3. Ara posem la papallona tapem i posem el cubilet boca avall, programem velocitat 3 sense temps i anem tirant l'oli per sobre la tapa a poc a poc, així anirà caient de mica en mica a dins i no se'ns tallarà. Un cop a baixat tot l'oli, parem, obrim la tapa i ja teniu l'all i oli a punt!!
No l'he preparat mai amb la Thermo, sempre l'he fet amb morter. Te copie la recepta i ja te contaré ;)
ResponEliminaTe deixe el meu enllaç per si te vols pasar.
http://lacuinaderosa.blogspot.com.es/2012/09/all-i-oli-estilo-tradicional.html
Besets, Rosa
Doncs queda molt be!
EliminaA part de ràpid i net!!
Ostres... amb la TMX... i jo donant tombs i tombs amb la ma de morter heheh
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Hola Dolça, siiii amb la Thermomix és molt ràpid i queda super ben lligat, s'ha acabat agafar mal de canyell per fer l'all i oli!! :-)
EliminaHe flipat, encara tinc la boca oberta. No l'he fet mai a la tmx i la textura és una passada sembla fet a morter. Avui em porto una joia de recepta.
ResponEliminaMuas
Gemma prova'l de fer i veuràs com no tornaràs mai a mes a fer-lo a mà!!
EliminaFunciona! Gràcies per la recepta, perquè jo també era dels tronats com la Glòria: vinga a donar voltes amb la mà de morter!
ResponElimina