Si encara esteu pensant en que posar d'aperitiu a la taula aquest nadal, aquesta recepta és la què estàs buscant!!
No ho dubtis és fàcil, molt ràpida de preparar i boníssima a més d'espectacular ho té tot, o sigui que ja podeu anar a buscar els ingredients que encara sou a temps de preparar-la per aquest nadal :-)
Font: Thermomix Magazine de desembre
INGREDIENTS:
150 gr de formatge Cheddar blanc (no el taronja)
14 -16 fulles de sàlvia fresca
40 gr d'ametlla crua en granet
200 gr de formatge cremós tipus Philadelphia
100 gr de mascarpone
pebre
PREPARACIÓ:
1. Posem al vas les fulles de sàlvia, l'ametlla i el formatge cheddar i triturem 7 segons a velocitat 7.
2. Afegim els formatges, el pebre i remenem 10 segons a velocitat 4. Folrem un plat fondo amb paper film i posem la mescla de formatges a dins i li donem forma de bola, reservem a la nevera uns 30 minuts, mentre pelem la magrana.
3. Agafem la bola retirem el film i la arrebossem amb la magrana pressionant amb les mans perquè ens quedi enganxada al formatge. Servim amb torradetes, crakers etç...
BON PROFIT!
BON NADAL!!
ResponEliminaMUAS
Gràcies igualment Gemma!
EliminaUn entrant perfecte, bon Nadal!
ResponEliminaBon nadal i bon any MªAngels!
EliminaPer Nadal ja arribo tard, però potser pels entrants de Cap d'Any... :-)
ResponEliminaBon Any
PTNTS
Dolça
Bon any Dolça prova'l no et decepcionarà!
Elimina