dimecres, 23 de desembre del 2015

SALSA TZATZIKI

Bon dia!
Estem a 2 dies del nadal, ja sé què aquesta recepta no fa festa, però per un sopar Lleuger després d'un dinar contundent, us pot anar molt bé, a part de ràpida és una manera original de menjar les verdures que no siguin en una amanida, és molt pràctica perquè la podeu deixar preparada a la nevera o sigui què espero que us agradi molt la meva proposta i que passeu un molt bon nadal!

INGREDIENTS:
350 gr de cogombre
2- 3 grans d'all
350 gr de iogurt natural ecològic
30 gr d'oli d'oliva extra verge
Anet en pols (si es fresc millor) (eneldo)
Unes gotes de suc de llimona o vinagre
Muntatge:
1 bossa de "brotes frescos" o canonges
Pastanaga tallada a tires
Api tallat a tires
Cogombrets en conserva
Rabanets
Pebrot verd a tires
Tomàquets cherry
Bastonets de pa

PREPARACIÓ:

1. Pelem el cogombre i el posem al vas, triturem 4 segons a velocitat 5. Retirem i el posem en un colador o el mateix cistellet perquè perdi tota l'aigua. (20 minuts aprox)

2. Ara ratllem els alls a 5 segons a velocitat 7.

3. Afegim el iogurt, el cogombre ratllat, l'oli, l'anet i el suc de llimona o vinagre, remenem 15 segons a velocitat 2. Retirem i reservem a la nevera fins el moment de servir.


BON PROFIT!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.