Us presento aquest aperitiu, que ens vam menjar el dia de Reis mentre esperàvem el segon plat, és ideal per picar mentre obrim els regals i fem la copeta de vermut, és el remate final a les festes.
És molt fàcil de preparar i de transportar si l'has de portar algun dia a casa d'amics, espero que us agradi i en feu un bon ús perquè quan les proveu no podreu deixar de fer-les jajaja
INGREDIENTS:
60 gr d'olives negres sense pinyol
1 gra d'all
20 gr de tàperes
100 gr d'olives verdes sense pinyol (les meves eren farcides d'anxova)
1 llauna petita d'anxoves amb oli d'oliva (50 gr aprox)
1 culleradeta d'orenga
30 gr d'oli d'oliva
1 Làmina de pasta de full rectangular
PREPARACIÓ:
Escalfem el forn a 180º dalt i baix
1. Posem les olives negres al vas i les ratllem 2 segons a velocitat 6. Retirem i reservem.
2. Ara posem l'all, les tàperes, les anxoves amb el seu oli, les olives verdes, l'oli d'oliva, l'orenga i triturem 3 segons a velocitat 7. Amb l'espàtula fem baixar la resta dels ingredients del vas fins al fons i afegim les olives negres reservades, triturem 30 segons a velocitat 4.
3. Obrim la làmina de full i posem la tapenade per sobre, anem caragolant d'un costat i l'altre, tallem a rodelles de 1 cm de gruix aproximadament i les posem sobre la safata del forn prèviament folrada amb paper de forn, les fornegem 15 minuts a 180º, un cop fredes les servim.
BON PROFIT!
En primer lugar desearte un muy feliz año y que este 2016 te traia todo lo mejor.
ResponEliminaLas palmeritas se ven divnisimaaaaaaaaas y no dudo lo mas minimo esten de muerte relenta asi , que pena no poder catar una uummmmm.
Bicos mil y feliz finde wapa.
Hola guapa!
EliminaFeliz año para tí también, muchas gracias x tu visita nos vemos en nuestras cocinas blogueriles
Unos aperitivos originales, fáciles y deliciosos. tomo nota para prepararlos el próximo domingo.
ResponEliminaPetons i Bon Any 2016.
òndia, que bones i originals! Primer em pensava que eren de xocolata... he he he. Bona recepta!
ResponElimina