divendres, 8 de gener del 2016

ULLERES DE FULL AMB TAPENADE


Us presento aquest aperitiu, que ens vam menjar el dia de Reis mentre esperàvem el segon plat, és ideal per picar mentre obrim els regals i fem la  copeta de vermut, és el remate final a les festes.
És molt fàcil de preparar i de transportar si l'has de portar algun dia a casa d'amics, espero que us agradi i en feu un bon ús perquè quan les proveu no podreu deixar de fer-les jajaja 


INGREDIENTS:
60 gr d'olives negres sense pinyol
1 gra d'all
20 gr de tàperes
100 gr d'olives verdes sense pinyol (les meves eren farcides d'anxova)
1 llauna petita d'anxoves amb oli d'oliva (50 gr aprox)
1 culleradeta d'orenga
30 gr d'oli d'oliva
1 Làmina de pasta de full rectangular

PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 180º dalt i baix

1. Posem les olives negres al vas i les ratllem 2 segons a velocitat 6. Retirem i reservem.

2. Ara posem l'all, les tàperes, les anxoves amb el seu oli, les olives verdes, l'oli d'oliva, l'orenga i triturem 3 segons a velocitat 7. Amb l'espàtula fem baixar la resta dels ingredients del vas fins al fons i afegim les olives negres reservades, triturem 30 segons a velocitat 4.

3. Obrim la làmina de full i posem la tapenade per sobre, anem caragolant d'un costat i l'altre, tallem a rodelles de 1 cm de gruix aproximadament i les posem sobre la safata del forn prèviament folrada amb paper de forn, les fornegem 15 minuts a 180º, un cop fredes les servim.

BON PROFIT!





4 comentaris:

  1. En primer lugar desearte un muy feliz año y que este 2016 te traia todo lo mejor.
    Las palmeritas se ven divnisimaaaaaaaaas y no dudo lo mas minimo esten de muerte relenta asi , que pena no poder catar una uummmmm.
    Bicos mil y feliz finde wapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola guapa!
      Feliz año para tí también, muchas gracias x tu visita nos vemos en nuestras cocinas blogueriles

      Elimina
  2. Unos aperitivos originales, fáciles y deliciosos. tomo nota para prepararlos el próximo domingo.
    Petons i Bon Any 2016.

    ResponElimina
  3. òndia, que bones i originals! Primer em pensava que eren de xocolata... he he he. Bona recepta!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.