dijous, 30 de novembre de 2017

JAMBALAYA DE POLLASTRE


Crec que aquesta recepta us agradarà molt!
El Jambalaya és una recepta típica de la gastronomia Cajún, l'ingredient principal és l'arròs i el pollastre, a partir d'aquí se li poden afegir altres ingredients, com xoriç, pernil, gambes, etç..
Porta herbes aromàtiques, com sàlvia, farigola, llorer que li donen un toc refrescant. Si la voleu fer guiada la trobareu al llibre "Como en casa"
Espero que us agradi, perquè a casa passarà a ser un plat mes dintre el nostre menú :-)

INGREDIENTS:
80 gr d'oli d'oliva
150 gr de beicon a daus
1 xoriç petit (100 gr )
100 gr de ceba a quarts
1 pebrot vermell
2 grans d'all
100 gr d'api tallat a rodelles petites
300 gr de tomata pelada tallada a trossets
2 pessics de farigola
650 gr d'aigua
1 pastilla de brou de pollastre
1 fulla de llorer
sàlvia unes fulles
1 cayena
250 gr d'arròs rodó
350 gr de pollastre sense pell ni ós tallat a daus o tires


PREPARACIÓ:

1. Posem l'oli en el vas i escalfem 3 minuts, 120º, vel 1.

2. Afegim el beicon i el xoriç i ofeguem 3 minuts, 120º, gir esquerra, vel 1. Retirem el xoriç i el beicon i deixem l'oli a dins.

3. Afegim la ceba, el pebrot i els alls, trossegem 4 segons a velocitat 4. Incorporem l'api i sofregim 4 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.

4. Afegim la tomata i la farigola, programem 8 minuts, 120º, gir esquerra, velocitat cullera.

5. Incorporem l'aigua, la pastilla de brou, el llorer, la sàlvia i la cayena, programem 6 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1.

6. Ara afegirem l'arròs, el pollastre, beicon i xoriç reservat i programem 14 minuts, 100º, gir esquerra, velocitat 1. Un cop cuit el posem en una safata i el deixem reposar 5 minuts.

BON PROFIT!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.