divendres, 29 de desembre del 2017

LINGOT DE XOCOLATA


Hola!!
Tornem amb un altre dolç  plaer de les festes nadalenques jejeje
Aquest lingot és espectacular, si us agraden els fruits secs, conyac i cireres és un dolç regal per sorprendre aquests dies. Aquest el vaig fer per la meva mare, a ella li encanten els bombons de cirera i licor, vaig pensar que amb aquest lingot no podia fallar i així va se, ara té xocolata per dies pesa un kilo jajajajaja

INGREDIENTS:
150 gr de xocolata fondant per fer la cobertura
200 gr de nata liquida
300 gr de xocolata amb llet
300 gr de xocolata fondant
75 gr de conyac
100 gr de panses macerades amb el conyac
100 gr de cireres confitades
100 gr d'avellanes
100 gr de galetes maria trencades a trossets

PREPARACIÓ:

1.Posem la xocolata de la cobertura al vas i la ratllem 10 segons a velocitat 8. Tot seguit programem 4 minuts, 40º, velocitat 3. Amb la xocolata fossa la posem a dins un motlle de silicona de plum-cake i amb un pinzell pintem tota la superfície, el deixem reposar a la nevera perquè és quedi solidificat.

2. Sense rentar el vas posem els 200 gr de nata i l'escalfem, 5 minuts, 100º, velocitat 2. Afegim la resta de xocolates tallades a trossets i remenem a velocitat 3 i 1/2 fins que ens quedi ben desfeta. Aneu pujant de mica en mica la velocitat.

3.Incorporem les panses amb el conyac, les avellanes, les cireres, les galetes i remenem 30 segons, gir esquerra, velocitat 2. Acabem de barrejar bé amb l'espàtula i aboquem aquesta mescla en el motlle de plum cake reservat.
Ho deixem reposar a la nevera un mínim de 4 hores, millor si el deixeu un dia per altre, queda més gustós.

BON PROFIT I BON ANY!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.