diumenge, 18 de març del 2012
BUNYOLS DE BACALLÀ
Estem en plena quaresma i a casa, de petita, era una tradició cuinar bacallà, és una de les èpoques de l'any que més m'agraden recordo aquella oloreta de bacallà amb tomàquet que ens preparava la mare: hummm!!
Avui us deixo una recepta de bacallà, aquesta concretament l'estem preparant aquests dies a les classes de cuina de Quaresma que fem amb Thermomix. És molt senzilla, ràpida i una bona manera de continuar amb les tradicions dels nostres avantpassats.
Amb aquests bunyols participo en el recull de receptes que fan a Memòries d'una cuinera l'idea és presentar una recepta de bunyols dolça o salada!!
INGREDIENTS:
250gr de bacallà (prèviament dessalat o remullat)
2 grans d'all
Julivert fresc
100 gr de farina
1 ou
1 culleradeta de llevat en pols (royal)
150 gr d'aigua mineral
PREPARACIÓ:
1. Triturem els alls amb el julivert 5 segons a velocitat 5.
2. Afegim el bacallà i triturem 20 segons a velocitat 5.
3. Incorporem la resta d'ingredients i remenem 15 segons a velocitat 3.
4. Posem a coure petites porcions en oli calent!!
BON PROFIT!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Judith t'han quedat molt be, ara també jo na estic preparant una entrada.
ResponEliminaUna abraçada!!!
Ramon
Si Ramon queden molt bé són ràpids de fer i de menjar jejje
EliminaM'encanten els bunyols de bacallà!! si no me'ls treuen del davant me'ls acabo tooots!! jej petonets
ResponEliminaDoncs a casa ens passa els mateix quan els poso a la taula no parem fins que no en queda ni un!!
EliminaEI, que jo també en vull uns quants, a casa ens encanten!!!
ResponEliminaDoncs ja saps que et toca!!!
EliminaAvui per sopar bunyols de bacallà!!!
Que bons que son els bunyols de bacallà, per cert me’n has fet agafar ganes, doncs ja fa bastants dies que no n’he fet.
ResponEliminaPetons
Bons i senzills a casa és una bona manera de que les meves filles mengin peix
EliminaBoníssims Judith!!! Jo agafo un parell de bunyols i tu passa per casa que hi tenim crema catalana;-)
ResponEliminaPetons, guapa!
Ara vinc!!!!
EliminaEls he fet i surten una passada de bons !!!!
ResponEliminaEls de bacallà són boníssims! És agafar-ne un i no poder parar.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
saps que són els meus preferits??? i no n0he fet mai! jajajajaja. moltíssimes gràcies per participar guapa. molts petonets
ResponEliminaAnònim gràcies per fer-los i seguir-me!!!
ResponEliminaA la Judith i coses de Llàbiro els i dic que gràcies a elles per donar l'oportunitat de presentar-los jejej
I Judith anima't dona que són molt fàcils!!!
Els bunyols de bacallà en fan perdre el sentit. Aquests son perfectes, rodonets i amb un color genial!! Petons
ResponEliminaJudith t'han quedat de cine.
ResponEliminaNoia totes les teves receptes adaptades a la termomix em van perfecta.
Gràcies maca.
Jo les acabo de fer per el meu fill que li van encantar els de l'escola i aquests están de vici!!! Gràcies!
ResponEliminaTampoc és la primera de les teces receptes que he fet ...
A casa els fèiem amb patata bullida enlloc de farina. És possible amb la thermomix? Quina quantitat?
ResponEliminaSi i tant, la mateixa quantitat que de farina, es substituir l'ingredient. I la preparació tampoc canvia, al remenar-ho ja et quedarà la patata triturada
Elimina