Bona Tarda!!
No podia deixar passar aquesta recepta, ens la vam menjar ahir per celebrar Sant Jordi, és d'aquelles tant senzilles, tot a dins el vas amb un sol pas. Amb ingredients fàcils de trobar, econòmics i bons.
Les podeu acompanyar amb arròs blanc, patates xips, amanida etç, són ideals com a, aperitiu per anar picant jejeje
Us animo a provar-les a casa van ser un èxit total!!
INGREDIENTS:
1 kg de costelles de porc tallades a trossos grans salpebrades
20 gr d'oli d'oliva
150 gr de salsa barbacoa ( la podeu torbar a qualsevol super)
100 gr d'aigua
1 culleradeta de postre de maizena
PREPARACIÓ:
1. Salpebrem les costelles, les posem al vas juntament amb l'oli, la salsa barbacoa, l'aigua i la maizena, programem 30 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.
BON PROFIT!!
Nota: Mes fàcil impossible, la salsa es boníssima us recomano tenir una barra de pa per anar-hi sucant, jajaja
Les podeu deixar preparades amb antel.lació perquè guanyen d'un dia per altre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.