dimecres, 24 d’abril de 2019

COSTELLES DE PORC AMB SALSA BARBACOA


Bona Tarda!!
No podia deixar passar aquesta recepta, ens la vam menjar ahir per celebrar Sant Jordi, és d'aquelles tant senzilles, tot a dins el vas amb un sol pas. Amb ingredients fàcils de trobar, econòmics i bons.
Les podeu acompanyar amb arròs blanc, patates xips, amanida etç, són ideals com a, aperitiu per anar picant jejeje
Us animo a provar-les a casa van ser un èxit total!!

INGREDIENTS:
1 kg de costelles de porc tallades a trossos grans salpebrades
20 gr d'oli d'oliva
150 gr de salsa barbacoa ( la podeu torbar a qualsevol super)
100 gr d'aigua
1 culleradeta de postre de maizena

PREPARACIÓ:

1. Salpebrem les costelles, les posem al vas juntament amb l'oli, la salsa barbacoa, l'aigua i la maizena, programem 30 minuts, varoma, gir esquerra, velocitat cullera.

BON PROFIT!!

Nota: Mes fàcil impossible, la salsa es boníssima us recomano tenir una barra de pa per anar-hi sucant, jajaja
Les podeu deixar preparades amb antel.lació perquè guanyen d'un dia per altre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.