divendres, 15 de maig de 2009

PIT DE PAVO AMB BEICON I PATATES















Avui us deixo un plat, molt sa és cou tot al vapor, també podriem dir que és ràpid no porta massa feina alhora de preparar-lo la cocció és mes llarga, peró com que la thermomix quan acaba ja pita, nosaltres podem aprofitar per fer altres coses.





INGREDIENTS:

1 pit de pavo d'un 800 gr.
150 gr de beicon tallat prim
1 gra d'all
oli d'oliva
romaní
sal i pebre
600 gr de patates
Paper alumini


PREPARACIÓ:

1.Cubrirem el recipient varoma amb paper d'alumini (lo suficientment gros per cubrir tot el pit).
Pelarem l'all i el passem tot fregant per el pit el salpebrem i el posem dins del recipient varoma amb oli d'oliva al fons i romaní, desprès el cubrim amb el beicon, tornem a posar oli d'oliva per el cim i una mica de romaní, ho tapem amb el paper d'alumini tot fent un paquet.

2. Pelem les patates i les tallem amb daus, les posem dins del cistellet.

3. Posem un litre d'aigua a dins del vas amb una culleradeta de sal, posem el cistellet a dins, tanquem i col.loquem el recipient varoma al seu lloc, programem 50 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Quan acabi o servim en una plata.


BON PROFIT!!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.