diumenge, 17 de maig de 2009

PATÉ DE FETGE DE POLLASTRE AMB JEREZ

Tenia de preparar un pica pica per un dinar familiar i vaig pensar que un paté ens agradaria a tots petits i grans, i la veritat es que és molt bo...













INGREDIENTS:

150 gr de vi blanc sec, de bona calitat

1 fulla de llorer
2 grans de pebre blanc
250 gr de fetge de pollastre, nets sense nervis
100 gr de pit de pollastre sense pell
250 gr de mantega
5 gr de sal
pebre al gust
20 gr de Jerez (el meu Pedro Ximénez)


PREPARACIÓ:


1. Posem en el vas el vi, el llorer, els grans de pebre, els fetge i el pit de pollastre tallat a trossos. Programem 8 minuts, 90º a velocitat 2. Pasat el temps programat ho colem amb el cistellet i llençem el liquid de las cocció.



2. Tornem a posar el fetge i la carn al vas junt amb amb la mantega, la sal, el pebre i el jerez. Programem 1 minut, velocitat progressiva 5-10. Comprobem que estigui tot ben triturat i ho posem en un motlle de silicona. Ho deixem a la nevera miním 4 hores (millor de un dia per altre).



Nota: ho servim amb torradetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.