A casa ens agrada molt aquest arròs, i la vertitat és que mai el faig igual es una manera d'aprofitar coses que et van quedant per la nevera, restos de bolets, blat de moro, tacos de pernil etç.
INGREDIENTS:
300 gr d'arrós
50 gr de blat de moro
2 salsitxes de frankfurt
1 gra d'all
sal
50 gr d'oli d'oliva
1 litre d'aigua
PREPARACIÓ:
1.Posem 1 litre d'aigua a dins del vas amb una culleradeta de sal, el gra d'all i els 50 gr d'oli, després i posem el cistellet amb tots els ingredients a dins el frankfurt tallat a rodanxes i programem 20 minuts, varoma , velocitat 4, anem remanant de tant en quan amb l'espàtula.
2. Un cop cuit el posem en un motlle de corona, i el deixem refredar, adornar al vostre gust.
Nota: si pot posar de tot l'únic que heu de tenir en compte és que tots els ingredients junts no poden pasar de 450 gr.
Amb cru
el que va molt bé es anar pesant els ingredients mentres el poses a dins el cistell. Jo també hi he posat daus de tonyina.
aquí, ja està cuit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.