Aquesta recepta és d'aquelles tant sencilles que em fa vergonya penjar-la, peró a vegades val més una imatge que mil paraules. També us deixo un pas a pas.
INGREDIENTS:
600 gr de patates tallades a rodanxes
500 gr de mongeta (congelada)
2 ó 3 talls de panga, lluç etç
sal i pebre
PREPARACIÓ:
1. Posem les mongetes dins el cistellet, pelem les patates les tallem a rodanxes i les posem dins el recipient varoma.
2.Posem 1 litre d'aigua dins el vas amb una mica de sal, i deixem el cistellet amb les mongetes dins el vas tanquem i col.loquem el recipient varoma amb les patates al seu lloc, programem 30 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
3.Mentre sal pebrem el peix, untem la safata del varoma amb oli i posem el peix, quan faltin 15 minuts col.loquem la safata del varoma al seu lloc i esperem que acabi el temps, comprovem que estigui el peix cuit i les verdures i ja ho podrem servir.
Aqui les mongetes amb el cistellet dins del vas amb el litre d'aigua i sal
Les patates tallades a rodanxes
Quan faltin 15 minuts col.locar la safata amb el peix al seu lloc dins del varoma i acabar de coure.
BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.