Molt fàcil i molt bo!! a les meves filles els hi encanta, és una recepta d'aquelles per tenir sempre a mà, sobretot quan hi ha mainada, tant és pot menjar fred com calent.
INGREDIENTS:
100 gr de pèsols
350 gr d'arrós llarg
2 ous
1 capsa de daus de beicon o pernil dolç
1 all50 gr oli d'oliva
PREPARACIÓ:
Pesem l'arrós i el reservem
1. Posem 1 litre d'aigua + l'oli d'oliva + 1 culleradeta de sal i l'all al vas, introduim el cistellet i pesem els pèsols, tanquem i programem 7 minuts, varoma velocitat 1.
2. Passat aquest temps afegim per el bocal l'arrós reservat, i programem 13 minuts, varoma velocitat 4. Reservem en un vol i deixem refredar una mica.
3. Posarem una paella al foc amb oli i posarem els ous batuta i anirem remenant fins que ens quedi cuit, no ha de ser una truita és com un remanat d'ous i afegim el beicon i rossegem una estoneta més, afegim l'arrós amb els pèsols i ho saltegem una mica fins que quedi tot barrejat, ja ho podrem servir.
Nota: Aquest arrós permet altres ingredients, com per exemple blat de moro, bolets etç....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.