dilluns, 6 de juliol de 2009

HUMMUS

Avui us porto una recepta una mica diferent a les que estem acostumats per aquí és arab i és fa amb cigrons i sèsam , és menja com a aperitiu o acompanyament de qualsevol carn o peix. Proveu-la us agradarà.


INGREDIENTS:
2 gra d'all,
400 gr de cigró cuit,
60 gr d'aigua,
30 gr de suc de llimona,
50 gr de tahín (puré de sèsam) venta en herbolaris,
5 gr de sal,
70 gr oli d'oliva,
pebre vermell.

PREPARACIÓ:


1. Posem tots el singredients dins del vas i programem 1 minut velocitat prograssiva 5-10, si veiem que no ha quedat ben trinxat programem 30 segons mes. El servim espolvorejat amb pebre vermell i oli d'oliva .




NOTA: es pot menjar com aperitiu amb una torradeta i una rodanxa de pop al cim.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.