dimecres, 8 de juliol del 2009

CORONA D'ARRÓS I XAMFAINA



Avui menú d'aprofitament amb la xamfaina que em va sobrar del dia abans he preparat un arrós bullit i he montat aquesta corona, molt bona i ràpida en un plis plas téns el primer plat enllestit.
INGREDIENTS:
350 gr d'arrós
1 gra d'all
800 ml d'aigua
50 gr d'oli d'oliva
Xamfaina (mireu la recepta)
2 ous
PREPARACIÓ:
1. Pesem l'arrós i el reservem. Emboliquem els ous amb paper film i els posem dins el recipient varoma.
2. Posem l'aigua al vas + 1 culleradeta de sal i els 50 gr d'oli + el cistellet a dins i programem 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
3. Quan l'aigua bull afegim l'arrós per el bocal i tornem a programar 12 minuts, temperatura varoma, velocitat 4. Posem el recipient varoma amb els ous a dalt. Un cop cuit el treiem i reservem.
4. En un motlle corona posem una capa d'arrós i una de xamfaina així fins acabar pelem els ous els tallem a rodanxes i desmotllem la corona posem els ous pel cim per decorar.
BON PROFIT!!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.