dimarts, 7 de juliol del 2009

XAMFAINA "PISTO"



Ara l'estiu em d'aprofitar que tenim tanta varietat de verdures per preparar plats com aquest, és un plat típic de la dieta mediterrania, molt saludable i molt bo.









INGREDIENTS:

300 gr de carbassó,


150 gr de pebrot verd,


150 gr de pebrot vermell,


300 gr de ceba,


200 gr d'albergínia,


500 gr de tomata (pot ser de pot),


100 gr d'oli d'oliva,


sal, pebre.






PREPARACIÓ:




1. triturem les tomates 7 segons al 6 reservem en un plat, després posem la meitat de les verdures i les triturem 4 segons al 4, si us agraden més petites poseu 5 segons, jo normalment trituro primer l'alberginia amb el carbassó i desprès els pebrots amb la ceba.



2. Posem totes les verdures dins del vas menys la tomata, mes els 100 gr d'oli i programem 15 minuts, temperatura varoma, gir esquerra, velocitat cullera.



3. Afegim la tomata la sal i el pebre i programem 20 minuts, temperatura varoma, gir esquerra, velocitat cullera, rectifiquem de sal i pebre i ja la podrem consumir.





NOTA: Podem aprofitar el vapor de la cocció per fer uns ous durs a dalt al varoma o poxats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.