dimecres, 16 de setembre de 2009

CALDO

Avui Caldo,
El temps està canviant i al vespre per sopar sempre és posa bé, aquesta recepta és del llibre fàcil i divertido jo li ha canviat algunes coses o sigui que us la deixo escrita tal com l'he preparat jo. La presentació l'he fet amb unes tasses perque es tal com ens el vàrem pendre, peró també si pot posar pasta.


INGREDIENTS:

1 Pastanaga
1 patata (o nap )
1 porro
1 branca d'apit
4 0 5 cigrons cru (jo no en tenia )
20 gr d'arrós
1 ós de tocino
1 cuixeta de pollastre
1 tall de pernil o un ós de pernil
1 ós de vedella
1'200 gr d'aigua
1 culleradeta de sal


PREPARACIÓ:

1. Posem els cigrons i l'arrós al vas i triturem a velocitat progressiva 5-10 fins que ens quedi una farina.

2. Afegim les verdures + 200 gr d'aigua i triturem 30 segons velocitat 5-10 progressiva.

3. Afegim el 1 litre d'aigua i la culleradeta de sal, posem el cistellet dins amb els ossos i el pollastre i programem 45 minuts, temperatura 100º, velocitat 3.

4. Passat el temps treiem el cistellet i comprovem el punt de sal.


Nota: aquest caldo va molt bé perque és ràpid de preparar, no tens d'estar pendent de l'olla i deixar-lo hores i hores bullint, queda bastant concentrat sempre és pot diluir amb una mica d'aigua.





2 comentaris:

  1. Hola Judit a mi m'agradaria fer una escudella i carn d'olla... posar-hi pilota, etc... Hi ha alguna recepta? Gràcies

    ResponElimina
  2. Si, mira hi ha gent que amb aquesta mateixa recepta posa el recipient varoma al cim i a dins i posa carn de vedella, pilota, patata etç...

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.