dilluns, 28 de setembre del 2009

"CHIPAS"

"Chipas"
No sé ben bé el perqué d'aquest nom, peró són uns panets petits de formatge molt tous i bons, aquesta recepta me la va passar una companya de thermomix que li havia dit una seva clienta.

INGREDIENTS:

500 gr de farina
50 gr de mantega
150 gr de llet
40 gr de llevat de forner
1 culleradeta de sal
400 gr de formatge ratllat (jo 250 gr)
4 ous


PREPARACIÓ:

1. Escalfem la llet 2 minuts a 37º velocitat 2. Afegim el llevat i remanem uns segons a velocitat 6 per desfer-lo

2. Afegim la mantega, els ous, la sal i ho barregem 10 segons a velocitat 6. A continuació afegim la farina tornem a remanar 10 segons al 6 i amasem 1 minut a velocitat espiga.

3. Deixem reposar 15 minuts la massa dins del vas. La treiem i la barregem amb el formatge ratllat amb les mans. ( vaig intentar fer-ho amb la màquina i no em va quedar ben repartit,es millor manual)

Precalentem el forn a 200 º

4. Farem unes boletes petites amb les mans untades amb oli i les posarem al forn de 12 a 15 minuts.

Nota: També és poden farcir de sobrassada, panses, xocolata, en cas de farcir dolç i posariem 50 gr de sucre a la massa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.