divendres, 25 de setembre de 2009

ARRÓS AMB GIRGOLES I POLLASTRE



Arrós!!
Bonissim a veure qui s'atreveix a preparar-lo és molt fàcil amb ingredients que tots tenim per casa i sense cap complicació.
INGREDIENTS:
100 gr tomàquet triturat natural o en conserva
2-3 grans d'all
100 gr d'oli d'oliva
500 gr de pollastre tallat a talls petits
1 culleradeta de pebre vermell
300 gr d'arrós
200 gr de girgoles
sal
PREPARACIÓ:
1. Posem el tomàquet i els alls al vas i programem 8 segons, velocitat 6. Retirem i reservem.
2. Posem l'oli i el pollastre en el vas i programem10 minuts, temperatura varoma, giro esquerra, velocitat cullera.
3. Afegim el tomàquet i els alls trinxats i sofregim programant 5 minuts, 100º, giro esquerra velocitat cullera.
4. Incorporem l'aigua i el pebre vermell i programem 20 minuts, 100º, giro esquerra velocitat cullera.
5. Afegim l'arros , les girgoles, i la sal i programem 13 minuts, 100º, giro a la esquerra, velocitat cullera. Obrim i el verifiquem el punt de sal.
Nota: aquest arrós és pot aromatitzar amb frigola, romaní,etç...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.