dimarts, 27 d’octubre del 2009

PA DE PAGÈS

Pa de pagès!!
I fet a casa sembla impossible, fa uns anys quan no tenia la thermomix ni em podia imaginar fer un pa així, ara aixó és possible i els diumenges amb calma al matí amb la Sandra, ens posem a fer pa...el preparem i el deixem llevar, desprès el posem al forn hi ha l'hora de dinar tenim un pa deliciós a la taula i el que sobra en fem torrades....bonissim.
INGREDIENTS:
350 gr d'aigua
40 gr de llevat de forner
2 culleradeta de sal
1 culleradeta de sucre
600 gr de farina (millor de força)
PREPARACIÓ:
1. Posem l'aigua al vas + el sucre i programem 2 minuts, 37º, a velocitat 2.
2. Afegim el llevat i programem uns segons a velocitat 4 per desfer-lo.
3. Afegim la farina i la sal i remanem 10 segons a velocitat 6, tot seguit programem 3 minuts, vas tancat, velocitat espiga. El treiem i amb les mans enfarinades li donem la forma, el posem a la sagfata del forn i el deixem llevar uns 30 minuts, tapat amb un drap.
Precalentem el forn a 200º
4. Li fem uns talls al cim i l'enfarinem, el posem a coure al forn durant 30 minuts aproximadament.
Nota: Quan escalfem el forn posarem una tassa d'aigua a dins, amb l'humitat és fa més crosta i queda mes esponjós.
Us deixo un pas a pas:


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.