dimarts, 3 de novembre de 2009

CREMA DE CARBASSA

Crema de carbassa!!
No deixa de ser una sopa de verdures, molt bona i diferent a les que estem acostumats a fer. Vaig aprofitar per fer-la ja que vàrem buidar la carbassa per celebrar el "Halloween".
També podríem dir que és un plat típic d'aquesta època ja que ara és el temps de les carabasses.


INGREDIENTS:
200 gr de ceba
30 gr d'oli d'oliva
1 kg de carbassa
450/500 ml d'aigua
Sal, o 1 pastilla de caldo

PREPARACIÓ:

1. Posem la ceba amb l'oli al vas i triturem 4 segons a velocitat 4. A continuació programem 7 minuts, varoma, velocitat 1.

2. Afegim la carbassa, l'aigua i la sal i programem 30 minuts,100º, velocitat 1.

3. Quan acabi o deixem refredar una miqueta i desprès programem 1 minut, velocitat 5. Tornem a programar 3 minuts velocitat 8.

Nota: Es pot acompanyar de trossets de pa torrat, pipes pelades, panses.....
Es un plat molt consistent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.