dimarts, 17 de novembre de 2009

PURÉ DE PATATA



Un clàssic, molt fàcil i bonissím.
A totes les meves clientes de thermomix, sempre els hi aconsello que facin el puré, perque no te res a veure amb els de compra i també és prepara ràpid, el llibre impresindible et diu dos maneres de preparar-lo,amb llet o aigua, jo us apuntaré la meva manera de fer-lo.
INGREDIENTS:
800 gr de patata
350 gr d'aigua
50 gr de llet
50 gr de mantega
1 culleradeta de sal
pebre negre
nou moscada en pols
PREPARACIÓ:
1. Posem les papallones al vas i introduim les patates vigilant que la papallona no es mogui, (l'aguantem amb una mà i desprès i afegim les patates) afegim l'aigua la llet i la culleradeta de sal, i programem 20 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
2. Quan acabi i afegim la mantega, un polsim de pebre, i un polsim de nou moscada al gust, triturarem 1 minut velocitat 3. Ja el tindrem apunt per servir.
Nota: Recordeu que la papallona no pot anar a més de velocitat 4. Us dono una suggerència de presentació, posem una cullerada de puré en una flamera individual, després una tall de sobrassada i per acabar una altre cullerada de puré, el bolquem al plat i el servim amb un tall de carn.







3 comentaris:

  1. Molt fàcil però deliciòs!!T'ha quedat molt cremòs nena!

    Petonets preciosa,

    Vanesuky.

    ResponElimina
  2. Es d'aquelles receptes que sempre s'han de tenir a mà.
    Saludos

    ResponElimina
  3. perfecte! te la copio per adaptar-la a la meva maquineta.
    gràcies!
    pt!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.