Que bó amb el formatge calent que és fonia, mentre anava tallant-lo, bonissim i fàcil, jo vaig deixar el rotllet preparat al vespre i al matí he posat la verdura i rotllet a coure, en un moment he tingut el dinar fet.
Aquesta recepta l'he tret del llibre "a todo vapor " de thermomix anava acompanyada d'una salsa peró jo l'he modificat a la meva manera i he posat unes verdures.
INGREDIENTS:
1 Pit de pavo d'un 800 gr (el meu de Guissona)
5 Talls de beicon fumat
sal, pebre
3 o 4 talls de formatge (el meu masdam)
3 o 4 talls de pernil dolç
400 gr de patates
200 gr de mongeta verda
PREPARACIÓ:
1. Obrim el pit en dos o tres vegades fins deixar-lo el màxim llarg posible i prim, el posem al cim d'un parell de talls de film transparent de cuina, el salpebrem i posem el formatge, després el pernil, al final de tot i posem els talls de beicon com a continuació del rotllet així ens quedarà enrotllat per fora amb la carn , anem enrotllant fent presió amb el mateix film, el punxem amb un ganivet i agafem les puntes del film que ens sobren dels costats i anem fent-lo rodar així ens quedarà ben apretat.
2. Posem 800 gr d'aigua a dins del vas el cistellet a dins amb les verdures tanquem i al cim posem el recipient varoma amb el rotllo de pavo. Programem 40 minuts, temperatura varoma, velocitat 2.
3. Quan acabi el temps el deixem reposar uns 10 minuts. Després ja el podrem treure i tallar-lo a rodanxes.
Nota: sembla molt complicat peró ja veureu que no, el que porta més feina és fer el rotllo.
Us deixo un pas a pas:
Hola, quin bloc més bonic que tens, i queina bona recepta. fins ben aviat.
ResponEliminaMoltes gràcies, la veritat és que jo també em deixo caure moltes vegades per la vostra cuina.
ResponEliminaSalutacions