dijous, 31 de desembre del 2009

BON ANY 2010!!!!!



TRUFES!!!
M'ha fet gracia com a títol desitjar-vos un molt feliç any nou a tothom!! Ara us deixo la recepta, les trufes són unpostre clàssic que agrada a petits i grans, crec que posar trufes de postres és èxit assegurat. BON ANY I BONES RECEPTES A TOTHOM!!!!
INGREDIENTS:
100 gr de nata líquida
150 gr de xocolata fondant (jo 200 gr)
150 gr de xocolata amb llet ( jo 100gr)
50 gr de conyac o whisky (jo 20 gr de conyac)
150 gr de fideus de xocolata o cacau en pols (aixó a gust de cada un)
PREPARACIÓ:
1. Posem la nata al vas i programem 4 minuts, 100º, velocitat 2.
2. Afegim les xocolates a trossos i sense programar temps posem la màquina en marxa a velocitat 6 quan veiem que la xocolata ja està ben fosa i unida amb la nata la parem.
3. Afegim el conyac i programem 15 segons velocitat 6.
4. Posem la mescla en un vol i la deixem refredar a la nevera un mínim de 4 hores. Un cop freda anem fent boletes amb una cullera de postres i les anem rebossant amb els fideus.
BON ANY!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.