dilluns, 21 de desembre del 2009

PETITES DEGUSTACIONS


Un plat per sorpendre

Aquests dies de festa a la taula fan molt de goig i són molt bons, a casa en els mengem com aperitiu.



INGREDIENTS:



200 gr de philadelphia

100 gr de formatge blau

100 gr de pernil salat tallat fi

100 gr de salmó



per els dàtils:



200 gr de dàtils sense ós

100 gr de fhiladelphia

50 gr d'anous

PREPARACIÓ:

1. Posem el formatge blau i la philadelphia a dins del vas i programem 30 segons, velocitat 5. Ja tindrem la barreja a punt per farcir els bombons.
Agafem unes cubiteres les untem amb oli i posem un tall de salmó a cada forat repetim l'operació amb el pernil, anem posant una cullerada de formatge a cada forat i el tanquem amb les mans pressionant una miqueta. Reservem a la nevera fins el moment de consumir.

Dàtils

2. Posem 4 o 5 dàtils dins el vas i programem 20 segons velocitat 7, afegim el formatge philadelphia i remanem 20 segons velocitat 5.
Anem farcint els dàtils, i al cim de cada un i posem una nou.


Nota: Tant els dàtils com els bombons salats és poden preparar amb antel.lació, és guarden ben bé un parell de dies dins la nevera.













































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.