INGREDIENTS:Pel fumet150 gr de gambes
500 gr d' aigua
Pel sofregit:50 gr de pebrot verd
50 gr de pebrot vermell
150 gr de ceba
200 gr de tomàquet triturat
1 gra d'all
50 gr d'oli d'oliva
Pel recipient varoma:250 gr de cloïses
300 gr de filet de peix lluç, panga....
Per condimentar:1 fulla de llorer
sal, pebre
500 gr d'aigua
70 gr d'arrós
julivert per decorar
PREPARACIÓ:1. Pelem les gambes (reservem els cossos) posem les cloves i els caps dins del vas amb els 500gr d'aigua i programem 5 minuts, 100º, velocitat 4. Colem i reservem netegem el vas i la tapa.
2. Amb el vas ben net posem el pebrot verd + el vermell ,la ceba i l'all i trinxem 4 segons a velocitat 4, afegim el tomàquet i triturem 15 segons a velocitat 10. Afegim l'oli i sofregim 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Mentre posem el peix a la safata del varoma i el salpebrem, posem les cloïses netes dins el recipient varoma. Resevem
3. Posarem el fumet dins del vas amb el sofregit, afegirem 500 gr d'aigua, sal, pebre i la fulla de llorer i programarem 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1.
4. A continuació afegim l'arrós pel bocal posem el recipient varoma amb les cloïses i el peix al cim de la tapa i programem 15 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Afegim els cossos de les gambes pel bocal i deixem reposar un parell de minuts
5. Mentre posarem les cloïses i el peix esmicolat dins d'una sopera i abocarem la sopa pel cim, adornarem amb el julivert (opcional) ja és podrà servir
Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.