dilluns, 14 de desembre del 2009
TORRÓ DE NATA I NOUS
Sense paraules!
Per mi és un dels millors torrons casolans que he preparat, us animo a que el proveu.
INGREDIENTS:
100 ml de nata
200 gr de sucre
50 gr de xocolata blanca
150 gr de farina d'ametlla
125 gr d'anous
PREPARACIÓ:
1. Posem la nata i el sucre dins del vas, programem 5 minuts, 90º, velocitat 2.
2. Afegim la xocolata i programem 1 minut, velocitat 2 i 1/2.
3. Incorporem la farina d'ametlla i remanem 30 segons, velocitat 3.
4. Afegim les anous i remanem 20 segons, gir esquerra, velocitat 2.
5. Encapsem i amb les mans humides anem pressionant fins que ens quedi compacte.
Nota: Aquest turró és millor deixar-lo reposar un parell de dies.
Tradicional
Poseu la nata i el sucre al foc fins que arrenqui el bull, retireu del foc i afegiu la xocolata remaneu fins que estigui ben fosa, afegiu la farina i remaneu enèrgicament fins beure-ho tot unit, afegiu les nous i amb una cullera de fusta aneu fent moviments envolvents per tal d'incorporar-les bé a la massa. Encapseu i pressioneu amb les mans húmides.
Aquí les capses forrades amb paper de forn
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.