![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZ0qCS7kED8JN-_SVFc9PupWrF5hkqhaCYCqyv027hivM2nxNQFLdUuuxcEosPgCpMO0Sor5DoVlV5D69yHJ8ox_Ed_v3pZmo7iOZNb9ehsmHRC3jWkh1tpAJIg2n-MmNBJ-yhyphenhypheniNGpLE/s400/fotos+cuina+279.jpg)
INGREDIENTS:
250 gr de xocolata negra (nestlé postres)
20 gr de mantega de cacau (si no normal) (només és troba a pastisseries)
80 gr de "nocilla"
150 gr d'avellanes
PREPARACIÓ:
amb thermomix
1. Posem la xocolata al vas i li donem 3 cops de turbo per trinxar-la
2. Afegim la mantega i programem 5 minuts 50º, velocitat 3. Abans de que acabi el temps i afegim la nocilla per el bocal.
3. Incorporem les avellanes i remanem 30 segons, gir esquerra, velocitat 1.
4. Encapsem i el deixem refredar.
Tradicional
1. Posem la xocolata tallada a trossets en un cassó amb la mantega a foc molt baix, anem remanant fins que ens quedi ben diluida, la treiem del foc i incorporem la nocilla, continuem remanant.
2. Afegim les avellanes i unim amb una cullera de fusta, encapsem i deixem refredar.
Nota: És molt important que el foc sigui baix, perque si no se'ns torraria deseguida, perderia el brillo i un cop freda ens quedaria farinosa. (quan la tallessim se'ns engrunaria)
Si voleu també la podeu fondre al microones, a temperatura baixa.
Forrem les caixes amb paper de forn
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEju67rFBS6NB6Gs00ZHJXGUS2T4azcqANw3pkfBSF2aCdqRzzDnwQd14z-z-HZKwmvjc-C5lm8jRoE_jIv7f5OLrI0rXOLafVKFfjwJAhPexBHD8z70HttkFwuRxAKGP8p-JJsNm4183hI/s400/fotos+cuina+273.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrwKty7Z5HaNgGwxxvTLr25XgslobBa-NGSt2bqGl61Vbo4iLiy_thDIABRAFhmCRE-niFucaE_EIvYsYdXxvPypQLCgMQb8RO0JvWcGgHjHY0hOiDKE64Lp78-YuB0l9j9_L7gl9s2sE/s400/fotos+cuina+277.jpg)
És poden substituir les avellanes, per anous, ametlles, krispies, panses etc....
Bon dia,
ResponEliminaOn es podem comprar aquestes caixes de torró que es veuen a les fotos?
Hola bones, si vols jo te'n puc subministrar surten a 2€ la caixa, envia'm un correu privat amb la teva direcció i te les faig arribar. Judithermomix@yahoo.es
ResponElimina