INGREDIENTS:
250 gr de xocolata negra (nestlé postres)
20 gr de mantega de cacau (si no normal) (només és troba a pastisseries)
80 gr de "nocilla"
150 gr d'avellanes
PREPARACIÓ:
amb thermomix
1. Posem la xocolata al vas i li donem 3 cops de turbo per trinxar-la
2. Afegim la mantega i programem 5 minuts 50º, velocitat 3. Abans de que acabi el temps i afegim la nocilla per el bocal.
3. Incorporem les avellanes i remanem 30 segons, gir esquerra, velocitat 1.
4. Encapsem i el deixem refredar.
Tradicional
1. Posem la xocolata tallada a trossets en un cassó amb la mantega a foc molt baix, anem remanant fins que ens quedi ben diluida, la treiem del foc i incorporem la nocilla, continuem remanant.
2. Afegim les avellanes i unim amb una cullera de fusta, encapsem i deixem refredar.
Nota: És molt important que el foc sigui baix, perque si no se'ns torraria deseguida, perderia el brillo i un cop freda ens quedaria farinosa. (quan la tallessim se'ns engrunaria)
Si voleu també la podeu fondre al microones, a temperatura baixa.
Forrem les caixes amb paper de forn
És poden substituir les avellanes, per anous, ametlles, krispies, panses etc....
Bon dia,
ResponEliminaOn es podem comprar aquestes caixes de torró que es veuen a les fotos?
Hola bones, si vols jo te'n puc subministrar surten a 2€ la caixa, envia'm un correu privat amb la teva direcció i te les faig arribar. Judithermomix@yahoo.es
ResponElimina