Aquest mes, Vorwerk a preparat unes classes de cuina sana i natural. Tot primer quan em van dir les receptes que és preparaven no em van acabar de convençre, peró al final i vaig assistir, i la veritat em va agradar molt tot el que és va preparar, era diferent a les classes que estem acostumats peró,molt bé. Aquí us deixo la recepta d'aquest pa que a mi personalment em va agradar molt.
INGREDIENTS:
75 gr denous
40 gr de pastanaga
1 poma (200 gr aprox)
1 iogurt natural
1 ou
120 gr de farina de segó de blat
100 gr de llet
20 gr de llevat premsat
200 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
1 pessic de bicarbonat
70 gr de sucre
40 gr de margarina a temperatura ambient
PREPARACIÓ:
1. Trinxem les nous 3 segons, velocitat 4, retirem i reservem.
2. Posem al vas la pastanaga, la poma, el iogurt, i ratllem 2 segons a velocitat 5. Incorporem l'ou i el segó i remenem 10 segons, a velocitat 5. Reservem en un vol.
3. Sense rentar el vas i posem la llet, el llevat, la farina, la sal, el bicarbonat i el sucre. Amassem 30 segons a velocitat 6.
4. Afegim el preparat anterior de pastanaga, poma, iogurt i programem 2 minuts, velocitat espiga. Tornem a programar 1 minut, anem afegint la margarina pel bocal i els últims segons les nous. Acabem d'unir-ho amb l'espàtula i ho deixem reposar dins del vas fins que dobli el seu volum. (degut a la farina de segó queda una consistència pastosa)
5. Posem la massa dins d'un motlle de plum-cake engrasat amb mantega i deixem reposar 30 minuts +. (jo el vaig tenir al cim del radiador, perquè a dins del vas no em va llevar)
Precalentem el forn a 180º
6. El posem a coure durant 1 hora a 180º. Un cop el desmotllem el deixem refredar sobre d'una rejilla per evitar que ens quedi humit.
ei, quin pa més bo!!! però té consistència de pa o de coc?
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Me gusta, se ve tan bien hecho y tan contundente... Yo llevo la salsa.
ResponEliminaBesos.
Hola Dolça, té consitència de pa peró gust de coc és bastant dolç degut a la poma i la pastanaga, peró és boníssim.
ResponEliminaM'agrada tot tipus de pa, però si porten fruites encara més. Aquest queda apuntat per que la recepta no la tinc. Gràcies. Petons
ResponEliminaA mi no em va quedar tan bé :-(
ResponEliminaEm va costar molt que llevés i, de fet, no ho va fer fins que el vaig posar al forn a 50ºC, crec que la mescla on vaig afegir el llevat era massa freda i per això no es va acabar d'activar. Per acabar-ho d'adobar, crec que té massa segó, vaig trobar que es trobava un excés de pellofa... tot i que a la meva dona i a un cosí els va encantar!
Això sí, el gust era boníssim :-)
Surfzone, a mi també em va costar molt que llevés, peró desprès el vaig posar al cim del radiador i així vaig aconseguir que em puges una miqueta, a dins del forn em va crèixer més. En quan al segó jo li vaig posar farina de segó que és mes fina i no té gens de pallofa.
ResponEliminaVaja, així veig que tothom ha d'optar pel mateix per fer-lo llevar XD
ResponEliminaI sobre el segó, doncs vaig posar-hi segó pur, potser caldria picar-ho una mica per no trobar-lo tant.
També coincideixo que les receptes d'aquest cop no mataven :-(
Qué bien te ha quedado este pan, los ingredientes todos muy ricos. Enhorabuena. Besitos y tomo nota para hacerlo.
ResponEliminaOstres, quina recepta més sorprenent... és un entremig entre pa i coca?
ResponEliminaPetons!
A mi no m'ha pujat!! :-(
ResponEliminaLa propera vegada hi posaré menys segó.