diumenge, 28 de febrer de 2010

PASTA DE FULL AMB ESPÀRREGS, BEICON I FORMATGE DE CABRA


Molt bona aquesta recepta, per primer plat és perfecte.
La pasta de full convina amb infinitat d'ingredients, tant si la prepares dolça com salada és èxit assegurat. Aquesta recepta la vaig veure al blog de la maleta de Boston us deixo l'enllaç, ella i té un pas a pas.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full (el meu del Lidl)
3 ous
125 ml de nata líquida
200 gr d'espàrregs (previament bullits el dia abans)
4 o 6 talls de formatge de cabra (depèn del motlle)
6 o 8 talls de beicon

PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Engrassem un motlle amb mantega i posem la pasta de full al cim, fent pressió perque ens quedi ben adherida, amb les mans humides cellem la pasta amb les parets del motlle.
2. Posem els talls de beicon al cim de la base, a sobre els beicon els espàrregs (previament bullits) i els talls de formatge de cabra.
3. Ara amb el pimer o manual remenem els ous amb la nata líquida, o salem i aboquem pel cim del motlle amb els espàrregs, el formatge, etç.
4. O posem a coure 25 minuts aproximadament.




9 comentaris:

  1. M'encanta aquest pastís salat que ens has preparat avui. Gràcies. Ptons

    ResponElimina
  2. Que bona pinta que té aquesta coca de pasta de full.
    Patonsss maca

    ResponElimina
  3. moltes gràcies a les dues, proveu-lo que val la pena.

    ResponElimina
  4. Té molt bona pinta i ràpida de fer, ho provaré, la combinació de bacon i formatge de cabra a casa segur que triomfa.

    ResponElimina
  5. Només es pot dir una cosa, boníssima!
    pt!

    ResponElimina
  6. Tinc un paquet de masa del Lidl a la nevera, apunt de caducar, i no sabia que fer-ne... serà el sopar d'un dia d'aquests...
    Quina bona pinta que fa!!!
    Un petonet

    ResponElimina
  7. Judith, tota la raó!! Èxit assegurat i encara més amb la patxoca que fa!! :)
    Petons!

    ResponElimina
  8. ES molt bo, la convinació del espàrregs amb el beicon queda perfecte i el formatge li dona el toc final, boníssim!!

    ResponElimina
  9. El queso de cabra le da un toque delicioso a los pasteles salados, me encanta con hojaldre, pasta brisa.....te ha quedado genial, enhorabuena. besitos...

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.