A casa ens agraden molt els pastissos de formatge, peró el que em molesta més és l'estona que necessiten de cocció al forn. Dies enrere la meva mare em va donar un llibre de cuina amb microones, i casualment vaig trobar aquest pastís que és un dels que preparava jo, i segur que moltes de vosaltres també perquè és un clàssic.
INGREDIENTS:
1 rulo de galetes maria (les meves eren amb gust de canyella)
60 gr de mantega a temperatura ambient
2 iogurts naturals (els meus de llimona)
1 terrina de philadelphia
2 cullerades soperes de maizena
8 cullerades rases de sucre
3 ous
Maduixes o fruita variada ( la recepta original amb kiwi)
50 gr de xocolata fondant per decorar (la recepta original no en portava)
PREPARACIÓ:
1. Triturem les galetes a velocitat 6, afegim la mantega i triturem 10 segons al 6. Folrem un motlle de pirex o silicona amb paper film, posem la base de galetes al cim i anem fent pressió amb una cullera. Reservem
Per les que no teniu la thermomix, tritureu les galetes amb un robot o amb la mà de morter i barregeu la mantega amb les mans.
2. Posarem els ous , el sucre, la maizena, els iogurt i la terrina de philadelphia i remenarem a velocitat 4 uns segons fins veure-ho unit. Per les que no teniu la thermomix ho farem amb el pimer.
3. Ara abocarem aquesta barreja al damunt de la base de galetes i ho posarem a coure al microones 14 minuts a màxima temperatura. (el meu micro és de 800w) Si el vostre és de menys tindreu de posar algun minut +, i si és de + wats algun minut -.
4. Un cop cuita i freda la decorarem amb les maduixes,o kiwi, mandarines etç. Farem fondre la xocolata al microones a mitja temperatura perquè no és cremi i decorarem amb un cullera, deixant caure la xocolata.
Hola!! quina bona cara que fa aquest pastís, recorda a la primavera que està a punt de despuntar.
ResponEliminaPetons.
Fantàstic aquest pastís, ràpid i riquíssim. Ptons
ResponEliminaMe gusta la combinación de fresas y queso y ya con el chocolate por encima tiene que estar de muerte. Saludos
ResponEliminaSi, Lydia esta riquisimo y lo mas importante és que en 20 minutos lo tienes preparado.
ResponEliminaLa cuina vermella i Carmen
va ser portar-lo a la taula i en un vist i no vist va estar menjat
El formatge i les maduixes combinene molt bé, m'encanten! I si a sobre es fa tan ràpid... aquest pastís és genial. M'encanta aprofitar el microones per cuinar, serveix per moltes més coses que per escalfar la llet, oi?
ResponEliminaDos mio que pinta tiene esa tarta!! de lujo.
ResponEliminaBss
Se ve espléndida y con unos ingredientes tentadoresss, muy rica si señor.
ResponEliminaBesotes.
Doncs per ser ràpid, deu-n'hi-do!
ResponEliminaPrecisament ahir en vaig fer un de pastís de formatge i avui ens espera fresquet a la nevera per fer-li caixelades! encara que el teu, amb aquestes maduixes per sobre, té una pinta boníssima! La presentació excel·lent! M'agrada el bloc, i la foto del títol preciosa. Jo també sóc gironina (tu plaestanyera i jo selvatana!).
ResponEliminaJo fa molts anys que l'havia fet amb kiwis, t'ha quedat preciós!!
ResponEliminaQuina pinta, no m'estranya que fos un vist i no vist!!! Si és fa tan ràpid, és bo tindre'l en compte pel dia que surti un imprevist d'ultima hora!!!
ResponEliminaQuina delícia, un pastis amb formatge i maduixes, deu de ser boníssim, a mi totes dues coses m’encanten.
ResponEliminaPetonets
les maduixes són la meva fruita preferida, en aquest pastís són d'allò més temptadores!
ResponEliminapt!
Judith, quin pastís més deliciós!!! I quina bona presència!! No saps quin soroll em fa la panxa després de veure'l!! ;) jeje
ResponEliminaPetons!
Nada más ver las fresas se me han ido los ojos, que buena pinta tiene este pastel.
ResponEliminaUn besito.
Que tarta más rica, y la decoración con fresas y chocolate tiene que estar deliciosa!! besis
ResponEliminaMuchas gracias a todas por vuestros comentarios.
ResponElimina