Avui us deixo uns bunyols de vent, us enrecordeu que dies enrere vaig posar la recepta de la "nutella", doncs el he farcit d'aquesta crema. He tingut tota classe d'opinións a casa no els hi han agradat massa oleiosos, peró els meus pares els han trobat boníssims, molt tous, quan els tens a la boca és com una explosió de xocolata.
INGREDIENTS:
160 gr de farina de rebosteria
250 gr d'aigua
100 gr de mantega
1/2 culleradeta de sal
1 pessic de sucre
4 ous mitjans
PREPARACIÓ:
1. Posem un vola al cim de la tapa del thermomix i pesem la farina, reservem.
2.Posem l'aigua, la mantega, la sal i el sucre al vas i programem 4 minuts, 100º, velocitat 4.
3. Afegim la farina de cop i programem 15 segons, velocitat 4. Treiem el vas de la màquina i deixem refredar uns minuts aqueqsta mescla.
4.Tornem a col.locar el vas a la màquina, posem velocitat 4 sense programar temps i anem afegint els ous un per un per el bocal fins veure'ls ben integrats.
5.Fregim petites porcions amb oli calent, deixem refredar i farcim amb l'ajuda d'una màniga pastissera amb la crema de cacau.
OHHHHH aquests bunyols amb la crema sortint, quin vici!!! M'encanten. Ptons
ResponEliminaEls bunyols de vent són els meus preferits, això sí, que no quedin oliosos....
ResponEliminaFarcits de nutella no els he fet mai, però crec que han de quedar de mueeeeerte! :)
Aquests són els bunyols més llaminers que he vist durant tots aquests dies!! Molt originals! petons.
ResponEliminaTe han quedado estupendos estos buñuelos, ayyy se respira ya ambiente fallero jajaja. besitos y buen finde guapa. Por cierto, has visto ya la peli? La receta sale en el minuto 13, yo ya las he hecho y están muy buenas, anímate...buen finde, besitos...
ResponEliminaMaria Jesus estoy en ello, gracias por la información.
ResponEliminaGracies a tots pels vostres comentaris
Doncs des d'aquí tenen una pinta boníssima! No hi ha res com l'opinió dels pares, no falla!
ResponEliminaUna abraçada!
Algú sap com fer-ho perquè no quedin oleiosos, a part de posar-los amb paper de cuina. Gràcies
ResponEliminaJudith, jo els fregeixo amb oli de girasol i després els escorro amb paper de cuina. Provaré de farcir-los amb xocolata, a casa segur que triomfen.
ResponEliminaQuins bunyols más bons umumum de xocolata, t'han quedat magnificsss.
ResponEliminapatonssss
boníssims!!!!
ResponEliminaJudith, aquests bunyols han de ser un pecat amb la crema de cacau per dins!! ;)
ResponEliminaJo ho faig igual, fregits i escorreguts damunt paper de cuina.
Petons!
Fan molt bona cara. A casa meva encanten els bunyols i quan els he fet han sigut un exit. Aquest cap de setmana toquen farcits de crema de xocolata :D
ResponElimina