Avui és el dia de la mare, i com cada diumenge sempre m'agrada preparar algún postre, avui no podia èsser menys, tenia de ser especial dedicat a les mares que crec que ja ens ho mereixem, no?.
M'he decidit per aquesta coca de poma típica amb crema i molt fàcil de preparar.
Feliç Dia de la Mare a totes!!!!!
INGREDIENTS:
1 Paquet de pasta de full
3 pomes golden
Per la crema:
100 gr de sucre
500 gr de llet
50 gr de maicena
3 ous
1 culleradeta de vainilla
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Posem la base de full sobre la safata del forn i li fem unes bores, la punxem de la base i la posem 10 minuts al forn.
2. Mentre preparem la crema posant tots els ingredients dins del vas i programant 7 minuts, 90º, velocitat 4.
3. Trèiem la base del forn i la deixem reposar a la mateixa plata (no te de quedar cuita), mentre anem pelant les pomes a rodanxes fines. Quan la crema estigui tèbia la posem pel cim de la base de full i desprès les pomes tallades pel cim de la crema.
4. Tornem a posar la coca aquest cop 20 minuts a 180º perquè se'ns cogui la poma i la pasta de full acabi de quedar cuita.
5. Fem un almíbar amb una cullerada de sucre, 1 cullerada d'aigua i un raig de suc de llimona o posem 5 minuts al foc a reduir una miqueta, un cop fred pintem la coca pel cim.
BON PROFIT!!
Que rica esta coca!! Te ha quedado inmejorable eh!
ResponEliminaUn besiño.
Aquesta coca és un clàssic que sempre tindrà èxit, la pasta de full, la crema i la poma lliguen a la perfecció.
ResponEliminaFantàstica per celebrar com es mereix aquest dia tan especial ;)
Que bones que son les coques de poma, facis com les facis.
ResponEliminaPtns
Judith, un clàssic deliciós que mai ens en cansarem! I tu, l'has brodat! Una coca molt adient per al dia de la mare.
ResponEliminaPetons!
Serà clàssica, però és boníssima, m'encanta. T'ha quedat fantàstica. Petonets
ResponEliminaJudith, una coca per gaudir des de la primer mossegada. T'ha quedat molt i molt bé. Felicitats guapa!
ResponEliminaMolt, molt, molt bona la crema amb la poma! M'encanta aquesta recepta!
ResponEliminaUn clásico que no falla!!! La crema pastelera es la que suelo hacer, no lleva demasiados huevos y queda muy bien.
ResponEliminaUn besito
Ummm les coques de poma són les meves preferides!!! ara en menjaria un bocinet amb el cafè...petonets
ResponEliminaJeje parece que en este día a muchas nos dio por el hojaldre ajajaj. Te ha quedado una tarta preciosa y rica rica. Feliz día para ti también .,...
ResponEliminaOstres nena, t'has lluit en aquests dia ehhh???
ResponEliminaPetonets
M'agrada molt les tartes de pomes tha quedat molt maca i bona.
ResponEliminapatonssss
M'agraden molt els pastissos amb poma, acostumen a tenir molt èxit!!
ResponElimina