diumenge, 29 d’agost de 2010

PA DE LLET AMB PERLETES DE XOCOLATA


Hola a tothom!!!
Desprès d'uns dies de descàns a Bristol, amb unes temperatures envejables a les que estàn fent per aquí, estàvem entre 17º i 20º quan vàrem aterrisar a l'aeroport, ens va venir un colapse depressa a treurèns roba estàvem a 35º, veniem tant fresquets d'allà que ja no m'en recordava que estem a l'estiu i aquí fa molta mes calor i xafagor, la veritat és que per viatjar prefereixo la temperatura d'allà et canses molt menys i tens ganes de fer moltes mes coses.
Tot i que m'ha passat una desgràcia i dic DESGRÀCIA!! perquè estic tant enrràbiada amb mi mateixa que només tins ganes de plorar (de ràbia), no sé com però se'm han borrat totes les fotos de la targeta de memòria de la camara (he que m'enteneu ara, la meva desesperació), o sigui que no tinc cap record d'aquets 6 dies allà estic mirant a veure com recuperar-les, m'han dit que és pot fer, si algú sap alguna manera de fer-ho, si us plau que m'ho digui li estaré agraïda aternament!!
I desprès de tota aquesta parrafada us deixo amb un pa de llet a veure si així endolçem una mica aquest desaire.
INGREDIENTS:
250 gr de llet
50 gr de mantega
50 gr de sucre
30 gr de llevat fresc
450-500 gr de farina de força
1 culleradeta de sal
50 gr de perletes de xocolata
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet, la mantega i el sucre, programem 2 minuts, 37º, velocitat 2.
2. Afegim la llevadura i remenem 5 segons a velocitat 4. Incorporem la farina i la sal remenem 10 segons velocitat 6, tot seguit amassem 3 minuts velocitat espiga, en els últims 30 segons i afegim les perletes de xocolata pel bocal.
3. Treièm la massa li donem la forma desitjada la deixem reposar 30 minuts fins que dobli el seu volum. La posem a coure al forn previament escalfat a 200º uns 30 minuts si és un pa gran i si són pans petits tipus panet uns 15 minuts.
Nota: Jo el vaig coure a la panificadora, programa horneado





11 comentaris:

  1. A mi se me ourre estampar la cámara....peeero nooooo eso no se hace...no la toquetees y llévala a una casa de fotografía,es que es una pena,no me extraña que tengas rabia...y tanto que lloraría....a ver si te dan alguna solución....de mientras te digo que el pan se ve exquisito,así tipo brioché y con choco ideal,para endulzarnos y compensar algo las pena.

    Un besote ;))

    ResponElimina
  2. Gracias Silvia por tu consejo, ya lo tenia pensado mañana sera lo primero que haré ir corriendo a una tienda de fotografia.

    ResponElimina
  3. Se ve muy rico este pan, y acompañado de una mermelada casera de naranj, tiene que ser una delicia.
    Un besote

    ResponElimina
  4. Ostres, quin greu això de la càmara, em sembla que faràs bé de portar-la a la botiga, segur que ells sabran com arreglar-ho!
    Sort que t'has consolat amb aquest pa tan i tan preciós, me l'apunto per fer jo també!
    Que hi hagi sort amb les fotos!

    ResponElimina
  5. Entenc la teva enrabiada, ja tens excusa per tornar a repetir el viatge. Aquest pa t'ha quedat fantàstic!

    ResponElimina
  6. me n'alegro que estiguis de tornada, espero que hagis gaudit; aquest brioxos t'ha quedat formidable, qeu alt i que presència.
    petons

    ResponElimina
  7. Cuanto ha crecido este pan con pepitas de choco!Tiene que estar buenísimo en el desayuno...en la merienda...bueno... en cuarquier momento.
    ***Un abrazo y hasta pronto!

    ResponElimina
  8. Muchas gracias a todas por vuestros comentarios.

    ResponElimina
  9. el pa es veu boníssim!
    i les fotos, les has pogut recuperar??

    ResponElimina
  10. MMMMmmmmm..cada vez que lo miro..se me cae la baba!!!!
    Envíame 4 barras de este pan tan maravilloso que con uno no tengo bastante!!

    Me lo anoto.
    Besitossss

    ResponElimina
  11. Ostres, quina ràbia això de les fotos............ :(((((((((
    A veure si aconsegueixes recuperar-les d'alguna manera!
    Aquests pans dolços són els meus preferits per esmorzar!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.