Bé estic contenta perquè he aconseguit recuperar alguna foto, no totes però almenys no m'he quedat sense cap. Per celebrar-ho he preparat aquest pastís fred de xocolata blanca, és molt fàcil de fer i amb ingredients que segur que totes teniu per casa.
INGREDIENTS:
500 ml de nata
500 ml de llet
2 sobres de cuajada royal
300 gr de xocolata blanca
40 gr de sucre
200 gr de galetes maría o digestive
80 gr de mantega a temperatura ambient
Cacau en pols per decorar
PREPARACIÓ:
1. Posem les galetes al vas i triturem uns segons a velocitat 8.
2. Afegim la mantega i programem 10 segons a velocitat 6 per unir-ho cubrim amb aquesta massa el fons d'un motlle rodó, previament i posem paper film perquè ens sigui mes fàcil de desmotllar, i presionem amb el cubilet o una cullera perquè ens quedi la base ben compacte. La reservem a la nevera o al congelador.
3. Sense rentar el vas, triturem la xocolata amb 2 o 3 cops de turbo. Incorporem la nata, la llet, el sucre i els sobres de cuajada, programem 10 minuts, 100º, velocitat 3.
4. Quan acabi el temps programat aboquem aquesta mescla sobre la base de galetes, la deixem refredar una estona a temperatura ambient i desprès la deixem reposar un mínim de 4 hores a la nevera, desmotllem i decorem amb cacau en pols.
Nota: les meves galetes eren digestive amb xocolata. Si volguessiu fer-la mes lleuguera és pot preparar tota amb llet, sense la nata.
Si volguessim fer-ho manual tritureriem les galetes amb un robot de picar i la resta ho faríem a mà com si fessim una massa, per fer el farcit posaríem tots els ingredients en un cassó al foc i aniríem remenant fins que arrenqui el bull i la xocolata estigués ben desfeta. La resta tot igual.
Que buena pinta tiene este pastel y la decoración muy buena.
ResponEliminasaludos
Que bé que hagis pogut conservar alguna foto, me n'alegro molt! Noia, quin pastís més hermós que has preparat, t'ha quedat una preciositat!
ResponEliminaJudith és com el pastís de tres xocolates però en només un color, de xocolata blanca ha d'estar riquíssima, amb canyella encara més bona.
ResponEliminapetons maca
Escuchar
Leer fonéticamente
Hola Judith simplemente riquisima...un besito guapa
ResponEliminaJudith, tiene una pinta estupenda.
ResponEliminaUn besazo
Mare meva, quina pinta té aquest pastís!!! M'encanta
ResponEliminaPetonets
Complimenti per questa torta golosa, soprattutto per la decorazione! Baci :-)
ResponEliminatiene muy buena pinta, tendré que probarlo!
ResponEliminahttp://harkyto.blogspot.com/
Xocolata blanca: m'hi apunto. El creuat amb cacau t'ha quedat molt bonic.
ResponEliminaMe encantan estas tartas porque son rápidas y encima sin horno y lo mejor lo buena que tiene que estar con esos ingredientes!!!!
ResponEliminaLo de las fotos qué rabia da, pero piensa que eso es que tienes que volver para repetirlas.
Un besito
M'alegro d'això de les fotos :)
ResponEliminaAquests pastissos són super resultons i tenen molt èxit, oi?
Mmmmmmmmmm chocolate blanco, uno de mis preferidos. Muy bien decorada.
ResponEliminaBesos.
Silvia, para mi gusto demasiado dulce, me gusta mas el chocolate negro, pero en mi casa les encanto sobretodo a mis hijas.
ResponElimina