dijous, 23 de setembre de 2010

El C.Whole Kitchen per aquest mes de setembre ens invita a preparar un GELAT CASOLÀ



La proposta Dolça del CWK per aquest mes de setembre és un gelat casolà o artesà, per despedir l'estiu tal i com és mereix amb un bon gelat!!!
Jo l'he preparat de maduixa, però també el podriem fer d'altres tipus de fruita, com ara fruits del bosc, mango, prèssec.....
Aquesta recepta que us deixo és exclusivament per thermomix, perquè jo no tinc la màquina de fer gelats.
Espero que us agradi:
INGREDIENTS:
100 gr de sucre
400 gr de maduixa congelada
1 pot de llet evaporada previament congelada amb glaçoneres
100 gr de nata per muntar
1 clara d'ou
PREPARACIÓ:
1. Posem el sucre al vas i el pulveritzem 15 segons, velocitat 9.
2. Incorporem les maduixes congelades i li donem 4 cops de turbo per trinxar-les.
3. Ara i posem la nata, la llet congelada, la clara d'ou i programem 2 minuts velocitat progressiva 5-10. Amb l'espàtula ens ajudem remenant cap a la dreta i l'esquerra perquè ens quedi ben unit.
Servim al moment acompanyat de galetes o sirope de maduixa etç....


Us deixo unes fotos de com preparar-lo, a nosaltres ens agraden molt aquests tipus de gelats, perquè és preparen en un moment.




13 comentaris:

  1. Que bo el gelat de maduixa.
    A la meva nena li encanta.

    Petonets!!!

    ResponElimina
  2. Un helado estupendo que podemos preparar en cualquier época del año ¿por qué no? Al tener las fresas congeladas es fácil de encontrar los ingredientes, no hay que esperar a la temporada. Genial.

    Besos.

    ResponElimina
  3. El truc de la llet congelada m'ho apunto, m'agrada com t'ha quedat de cremós.
    Petonets

    ResponElimina
  4. Riquisimo helado.
    Se ve de muerte.
    Besotes.

    ResponElimina
  5. Qué rico.....se me hace la boca agua, las fresas, la nata.....tomo nota. besitos....

    ResponElimina
  6. Te ha quedado genial y de fresas. Un besote.

    ResponElimina
  7. Molt bona texturaaaa, díficil aconseguir-la!
    T'haig de felicitar noia, molt be!!

    ResponElimina
  8. Ummmmmmmm que ricoooooooo se ve divino.
    Bicos mil wapa.

    ResponElimina
  9. Quants gelats en pocs dies, je je je...
    ës fantàstic el truc de triturar la fruita congelada, així no queden els típics cristalls dels gelats casolans, oi?
    M'apunto la idea de posar-hi la clara i la llimona, el proper cop ho provaré així ;)
    El de maduixa és el meu preferit de tots els que he fet a casa, seguríssim!

    ResponElimina
  10. Me encanta pasear por los blog y encontrar tantos helados, diferentes, de sabores distintos y este me encanta.
    Un besp

    ResponElimina
  11. yo del helado de vainilla no salgo jajajaja tendre que hacer de otros sabores en casa.

    Te quedo muy rico por lo que se ve en la foto.

    Un beso

    ResponElimina
  12. OOOhhhhhhhh que buenoooooooo...MMMmmmm ..
    Casualmente he vaciado un poco el congelador, envíame una tarrina de kilo y medio! jejejejje

    Me anoto la receta, se ve super bueno este heladito casero.
    Mil besosssssss

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.