Feia dies que tenia un munt de pa sec al calaix, i com que em sap molt de greu llençar-lo, vaig pensar que podia fer aquest pudding per aprofitar-lo. També el podem fer amb magdalenes, briox, tot el que tinguem a la despensa que ens hagi quedat sec.
I és una bona manera de fer servir el varoma, que hi ha molt gent que el té oblidat.
INGREDIENTS:
400 gr de llet
100 gr de sucre
100 gr de pa blanc sense crosta sec
4 ous
1 culleradeta de vainilla líquida o sucre avainillat
1 litre d'aigua pel vapor
Caramel líquid royal pel motlle
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet i el sucre al vas i programem 2 minuts, 90º, velocitat 2. Afegim el pa i remenem 30 segons a velocitat 3. Reservem en un vol.
2. Ara posem els ous, la vainilla i programem 15 segons, velocitat 3. Mentre caramelitzarem un motlle de plum cake que ens càpiga a dins del recipient varoma.
3. Incorporem la mescla de llet i pa, i tornem a remenar 15 segons a velocitat 3. Aboquem a dins del motlle caramelitzat i el posem a dins del varoma tapat amb paper d'alumini.
4. Posem un litre d'aigua a dins del vas, col.loquem el varoma al seu lloc i programem 50 minuts, varoma, velocitat 2. Comprovem la cocció si no li deixem uns minuts mes. El deixem refredar d'un dia per altre.
Nota: Si poden posar panses, perletes de xocolata, taronja....
Ostres Judith!
ResponEliminaQuina fila aquest pudding.
Tinc de tots els ingredients, fins i tot llet fresca que vaig comprar per lo del cercle dolç, sempre hi ha d'haver un però...:(
Sense termomix, ara mateix vaig a buscar la recepta per ferlo a mà.
Espero no et sapiga greu et copi la recepta :P.
Petonarros!!
Este es un clásico que no falla, qué bueno está!!!!! Yo no puedo prepararlo nunca porque en mi casa no nos sobra nunca pan y mucho menos bizcochos o magdalenas ja ja ja, tendré que hacerlo o comprarlo adrede y esconderlo para que se haga duro.
ResponEliminaUn besito
adoro el pudding, i a casa no el puc fer perquè només m'agrada a mi, així que és un dels postres que demano als restaurants, però clar, el teu ha de ser mil vegades més bo.
ResponEliminabon cap de setmana!
Una idea genial per aprofitar les sobres de brioixeria que ja no vol ningú. Tens raó que el varoma l'utilitzem poc, jo sempre faig el púding al forn, no recordo mai que al varoma també queda boníssim ;)
ResponEliminaquina manera més bona d'aprofitar les sobres
ResponEliminabon cap de setmana
Petita cuina, no hi ha cap problema copia el que vulguis per això són els blogs per anar pesigant d'un lloc i altre, je je i la pots fer tranquilament sense thermomix amb el turmix i el cous al forn al bany maria.
ResponEliminaGracies a totes pels vostres comentaris
Este pudin se ve delicioso, las recetas más sencillas son las más ricas.
ResponEliminaUn besote
Y yo que nunca hice niunguno?...como es una receta típica en casa de mis padres,siempre lo degustamos con ellos,y lo hace mi mamá...tendré que animarme un día y sorprenderles,no?
ResponEliminaQue ricoooo,me encanta!!
Mai he fet pudding, te una pinta bonisima
ResponEliminaBon cap de setmana
Un petonet
Quina passada, t´ha quedat preciós, i quin color!
ResponEliminaTe una pinta boníssima aquest pudding. Bon cap de setmana
ResponEliminaPetonets
Me encanata esta receta, pero nunca le he hecho, en toda las reuniones la lleva una amiga y la degustamos y nunca sobra nada.
ResponEliminaUn beso
Me encanta el puddin y el tuyo se ve muy rico y además se aprovechan restos de pan. Genial! besitos guapa...
ResponEliminammm! muy buena pinta este pudding, siiii!
ResponEliminaMe encanta el pudding, y hace un montón que no lo hago....mmmm...mañana puede que caiga!
Un saludo, y gracias por recordarme esta receta!
natalia