Divins aquests rotllets!!!!
Ja fa temps els vaig provar en un restaurant i sempre m'havía quedat amb les ganes de fer-los. Ja és la segona vegada que els preparo i són tant bons i refrescants mmm m'encanten.
Són molt i molt fàcils de preparar no tenen cap complicació i lo millor de tot és que fan sense l'ajuda de cap maquineta.
INGREDIENTS:
250/300 gr d'escalivada (1 pebrot, 1 ceba, 1 albergínia)
5/6 talls de salmó fumat
sal, pebre i oli d'oliva
Reducció de vinagre de mòdena
PREPARACIÓ:
1. Tallarem l'escalivada a trossets petits i l'amanirem amb oli sal i pebre.
2. Agafarem un tall de salmó i posarem una cullerada d'escalivada i l'anirem enrotllant com si fessim un caneló. El deixem al plat on el vulgueu servir i posarem una mica de reducció de vinagre de mòdena pel cim. Ja estarà llest per degustar.
Nota: La pròxima vegada la reducció de vinagre la faré jo personalment, les que venen als supers no acaben d'agradar-me són massa líquides, i jo volía que tingues una consistència mes de caramel. Aquest plat el podeu preparar amb antel.lació i tenir-lo a la nevera (crec que guanya si és reposat) i desprès nomès posar-li la reducció pel cim al moment de servir.
Espero que us agradin tant com a nosaltres!!!
tenen molt bona pinta, a mi m'agrada el salmó i l'escalivada....molt bona combinació
ResponEliminapetons
M'apunto la idea, no ho he fet mai i la combinació m'encanta, trobo que han de quedar boníssimms. Senzills i super sans.
ResponEliminaMare meva, quina recepta has portat avui, m'encanta la idea, la provaré.
ResponEliminaGràcies. Petonets
Proveu-los són boníssims no us defraudaran.
ResponEliminaQuina combinació que has trobat més original, la provaré a casa, ha de ser bona, bona!
ResponEliminaJo tampoc ho coneixia presentat així, ho havia vist damunt d'unes torradetes.
ResponEliminaTal com bé dius és ben senzill de preparar.
Salut!
Qué buenos!!!! mi suegra tiene la costumbre de poner en el centro del plato la escalibada y el salmón repartido por alrededor, ya le estoy dando la idea para que haga los rollitos que quedan más vistosos y el vinagre que le encanta también.
ResponEliminaUn besito
Judith que bons aquests rotllets amb el que m'agrada l'escalivada una bona idea,
ResponEliminapetons guapa
bon cap de setmana
Che squisitezza! Brava, cara! Un'idea originale ed estremamente appetitosa! :-)
ResponEliminaQue tentadores Judith y que originales,una receta superdigna.Geniales.
ResponEliminaCAriños
Uns rotllets fabulosos a mi el salmó m’encanta de totes les formes
ResponEliminaPetons
Hola Judith, veig que amb tu també m'he de posar molt al dia, perquè aquest estiu tampoc has parat!!!! Que bé! Espero que les vacances hagin anat molt bé.
ResponEliminaUna forta abraçada i t'aniré seguint.
Petons
Hola,
ResponEliminaLa verdad que se ve delicioso...y me quedo con tu blog, pues me ha gustado mucho.
Un saludo.
Judith se ve ven muy ricos, me encanta el salmón y el relleno ni te cuento ejej. besitos guapa...
ResponEliminaEp, un truc per muntar-los: "folres" amb salmó una cubitera gran o una placa per fer magdalenes al forn, farceixes i tanques per sobre; tindràs bombons de salmó :-)
ResponEliminaFantàstics i ràpids de fer, què més es pot demanar!!
ResponEliminaNo soy la única que hace buenas tapas. ¿eh?.
ResponEliminaVes? Esta no la he hecho....
Jejejejejejeje.
Ya sabes.... Copieteo al canto.
Pochoncicos.
OOOhhhhh que maravilla!!
ResponEliminaMe encanta! dentro de poco tengo una cena en casa con amigos y familia y esta receta estará presente!!
Que apetitoso!!!
Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa