diumenge, 10 d’octubre del 2010

"BIZCOCHO" COCA DE POMA

Aquesta recepta porto molts anys preparant-la i sempre quedo com una senyora, és un clàssic que sempre agrada a tothom, és la famosa coca del iogurt que segur que totes heu preparat mes d'una vegada, s'utilitza el mateix pot del iogurt per mesurar els altres ingredients, avui us deixo la meva versió.
(us deixo el pes equivalent en grams)

INGREDIENTS:

3 ous
1 iogurt natural o de llimona
2 mesures del iogurt de farina (180 gr )
1 mesura i mitja de sucre (200 gr)
1 mesura de oli de girasol (100 gr)
1 sobre de llevadura royal
1 poma golden gran

PREPARACIÓ:

Precalentem el forn a 180º

1. Posem els ous amb el sucre 3 minuts, 37º, velocitat 3.

2. Afegim el iogurt i l'oli remenem uns segons a velocitat 3.

3. Incorporem la farina i la llevadura i tornem a remenar uns 12 segons a velocitat 2 i 1/2.

4. Ara i afegim la poma pelada i tallada a quarts, triturem 4 segons a velocitat 4. Us quedarà tallada petita però va molt bé perquè li dòna gust a la massa i quedà mes ben repartida.

5. Aboquem aquesta mescla al motlle previament untat amb mantega o si és de silicona no fa falta i la posem a coure al forn de 20 -25 minuts a 180º. Un cop fred desmotllem i empolsimem amb sucre glaç.




Nota: Aquesta coca va molt bé per si teniu mainada que no els i agrada la fruita, és una manera de camuflar-la entremitg de la coca i no trobar-la.

10 comentaris:

  1. Hoy se nos dió a todas por hacer bizcocho...te quedó divino.
    Una tarde de lluvia apropiada para degustarla en familia,no?

    Cariños

    ResponElimina
  2. Mmmm, ara és temps de pomes, i segur que camuflada en aquesta coca fa les delícies de tothom!! Bravo.

    ResponElimina
  3. Una ciambella bellissima, complimenti! Chissà che squisitezza...

    ResponElimina
  4. Un tall d'aquesta coca per esmorzar ha de ser deliciosa. I amb el gustet de la poma ha de quedar encara més bona!

    ResponElimina
  5. Fa molt de temps que no faig, pa de pessic de iogurt.
    Ho tinc tot... i no tinc pa de pessic per esmorzar demà, crec que ja en tinc un.
    Un petonet

    ResponElimina
  6. És boníssima, i com tu dius, encara que sigui un clàssic, a tothom li surt diferent, t'ha quedat molt guapa!

    ResponElimina
  7. t'ha quedat de luxe, que pinta que té.
    petons guapa
    feliç setmana

    ResponElimina
  8. Un bizcochito muy muy apetecible.

    Besos.

    ResponElimina
  9. Nunca lo he hecho, siempre lo he probado en diferentees sitio. Una cosa curiosa es que aunque todos tenfgan la misma unidad de medida cada uno sabe diferente. Este tiene un aspecto esponjoso y apetecible.
    Besos

    ResponElimina
  10. Qué buen bizcocho!Recientemente, me encanta hacer bizcochos también. Gracias por visitar mi blog y seguirme. Yo también me quedo en tu cocina, nos seguiremos viendo ;)
    un beso muy grande y feliz fin de semana,

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.