Aquesta recepta porto molts anys preparant-la i sempre quedo com una senyora, és un clàssic que sempre agrada a tothom, és la famosa coca del iogurt que segur que totes heu preparat mes d'una vegada, s'utilitza el mateix pot del iogurt per mesurar els altres ingredients, avui us deixo la meva versió.
(us deixo el pes equivalent en grams)
INGREDIENTS:
3 ous
1 iogurt natural o de llimona
2 mesures del iogurt de farina (180 gr )
1 mesura i mitja de sucre (200 gr)
1 mesura de oli de girasol (100 gr)
1 sobre de llevadura royal
1 poma golden gran
PREPARACIÓ:
Precalentem el forn a 180º
1. Posem els ous amb el sucre 3 minuts, 37º, velocitat 3.
2. Afegim el iogurt i l'oli remenem uns segons a velocitat 3.
3. Incorporem la farina i la llevadura i tornem a remenar uns 12 segons a velocitat 2 i 1/2.
4. Ara i afegim la poma pelada i tallada a quarts, triturem 4 segons a velocitat 4. Us quedarà tallada petita però va molt bé perquè li dòna gust a la massa i quedà mes ben repartida.
5. Aboquem aquesta mescla al motlle previament untat amb mantega o si és de silicona no fa falta i la posem a coure al forn de 20 -25 minuts a 180º. Un cop fred desmotllem i empolsimem amb sucre glaç.
Hoy se nos dió a todas por hacer bizcocho...te quedó divino.
ResponEliminaUna tarde de lluvia apropiada para degustarla en familia,no?
Cariños
Mmmm, ara és temps de pomes, i segur que camuflada en aquesta coca fa les delícies de tothom!! Bravo.
ResponEliminaUna ciambella bellissima, complimenti! Chissà che squisitezza...
ResponEliminaUn tall d'aquesta coca per esmorzar ha de ser deliciosa. I amb el gustet de la poma ha de quedar encara més bona!
ResponEliminaFa molt de temps que no faig, pa de pessic de iogurt.
ResponEliminaHo tinc tot... i no tinc pa de pessic per esmorzar demà, crec que ja en tinc un.
Un petonet
És boníssima, i com tu dius, encara que sigui un clàssic, a tothom li surt diferent, t'ha quedat molt guapa!
ResponEliminat'ha quedat de luxe, que pinta que té.
ResponEliminapetons guapa
feliç setmana
Un bizcochito muy muy apetecible.
ResponEliminaBesos.
Nunca lo he hecho, siempre lo he probado en diferentees sitio. Una cosa curiosa es que aunque todos tenfgan la misma unidad de medida cada uno sabe diferente. Este tiene un aspecto esponjoso y apetecible.
ResponEliminaBesos
Qué buen bizcocho!Recientemente, me encanta hacer bizcochos también. Gracias por visitar mi blog y seguirme. Yo también me quedo en tu cocina, nos seguiremos viendo ;)
ResponEliminaun beso muy grande y feliz fin de semana,