dimecres, 20 d’octubre del 2010

MAGDALENES DE FORMATGE I SÈSAM



Aquesta setmana m'ha donat per fer magdalenes, en tinc tantes receptes pendents que m'hi he posat de valent!.
Aquest cop les he fet salades, ja sabeu que s'en poden fer de moltíssimes variants, amb formatge, tòmaquets secs, herbes aròmatiques etç, etç....
Aquesta recepta la vaig veure al mateix llibre que les de pastanaga, però no us penseu que queden com un "bizcocho" noo!!
Mes aviat tenen textura de pa, com uns panets de vienna, deliciosos farcits de formatge, jeje...
Tot i que els hi vaig fer uns petits canvis, portaven pipes pelades que les vaig substituir per sèsam i el formatge que venia original a la recepta era el parmesà i quina casualitat no en tenía o sigui que hi vaig posar emmental.
El resultat molt bo, però la pròxima vegada també i posarè llavors de rossella, crec que els i pot donar un toc sofisticat molt bo!!

Espero que us agradin!!!!






INGREDIENTS:

150 gr de formatge emmental

250 gr de llet

2 ous

1/2 culleradeta de sal

380 gr de farina de rebostería

1 sobre de llevadura royal

50 gr de sèsam torrat

100 gr de margarina a temperatura ambient

sèsam per decorar o llavors de rosella


PREPARACIÓ:


Precalentem el forn a 200º


1.Posem el formatge al vas i el ratllem 5 segons velocitat 4. Retirem i reservem.

2. Ara posem al vas, la llet i els ous programem 30 segons, velocitat 3.


3. Afegim la sal, la farina, la llevadura, el sèsam i el formatge reservat, programem 30 segons, velocitat 2.


4. Incorporem la margarina i remenem 30 segons, velocitat 3.


5. Repartim la massa amb motlles de magdalenes les espolvoregem amb sèsam i les posem a coure 20 minuts al forn.



En vaig partir un parell, perquè veiessiu com queden de dins amb forats plens de formatge.






















16 comentaris:

  1. Les magdalenes m'agraden força, però si son salades ja està tot dit...N'agafo 3!.Han de ser delicioses...A reveure!

    ResponElimina
  2. humm, qué mezcla más maravillosa!!! yo quiero probarlos ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  3. Quines magdalenes més originals, això s'ha de provar, no n'he fet mai de salades!

    ResponElimina
  4. Este tipo de queso me encanta y en madalenas pues debe darle un toque esponjoso que me encanta. SE ven muy ricas. besitos y buen finde.

    ResponElimina
  5. jo en vull!!! t'ha quedat alguna? quina gana només de veure-les.
    pt!

    ResponElimina
  6. ¿Qué si me gustan? Me encantan. Me comería dos pares sin remordimientos.

    Muchas gracias por participar en el sorteo. Te deseo la mayor de las suertes.

    Besos.

    ResponElimina
  7. A mi estas cosas me pierden, si es que tienen una pinta buenísima!!!!! Me gustan más con el sésamo que con las pipas.
    Un besito

    ResponElimina
  8. Che bontà! Bravissima!!! Un bacio :-)

    ResponElimina
  9. Oi que vicia cuinar magdalenes! les salades no les he provat de fer mai, però aquestes em semblen molt atractives, me l'apunto!
    Fins aviat ;)

    ResponElimina
  10. Les muffins salades son una cosa deliciosa!! jo no les coneixia però va ser probar-les i repetir sense parar!! t'han quedat super esponjoses!!
    Petons

    ResponElimina
  11. Què bones!!! magdalenes dolces!!!! jo les vull tastar!! amb tomàquets secs, com dius, han de ser meravellosos!!! M'han agradat molt! sí, sí, sí!!!! les haurem de fer per quan tinguem convidats!!!

    Petons, guaap!

    ResponElimina
  12. M'agraden totes, dolces o salades. Em guardo la recepta, les farem. Gràcies
    Petoents

    ResponElimina
  13. I aquestes magdalenes tan bones!!!
    com que jo no les habia vist???
    prenc nota, per que tenen molt bona cara:)

    un petonet

    ResponElimina
  14. Jo crec que les arrodoniria amb unes tires de bacó ;-)

    Per cert, t'han quedat amb molta barretina!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.