Aquest cap de setmana a sigut la festa major de la meva ciutat, i això és mereixia un postre especial.
Desprès d'un bon dinar ens vam menjar aquest pastís deliciós de formatge amb raïms, molt refrescant i gens empalagós.
Ja fa temps que l'havía vist al blog de Tartas provocativas, i ja l'havía preparat en una ocasió però amb maduixes. Aquest cop l'he preparat igual que l'original, i si us he de dir la veritat, no serà l'última vegada que el prepari, ens va agradar molt a tots.
Us deixo l'enllaç del blog tartas provocativas.
INGREDIENTS:
200 gr de galetes maria
80 gr de mantega a temperatura ambient
250 gr de xocolata blanca
250 gr de llet
250 gr de formatge fresc Burgos
300 gr de philadelphia
2 sobres de cuajada royal
40 gr de sucre
Cobertura (frosting)
70 gr de sucre
150 gr d'aigua
150 gr de moscatell
6 fulles de gelatina
PREPARACIÓ:
1. Triturem les gales a velocitat 7 uns segons. Afegim la mantega i tornem a triturar a velocitat 7 uns segons mes. En un motlle desmontable el forrem amb paper film, posem les galetes triturades i anem fent pressió per fer la base del pastís. Reservem a la nevera.
2. Ara posem la xocolata al vas i li donem dos cops de turbo per trinxar-la. Afegim la llet, els formatges, el sucre i els sobres de cuajada, programem 7 minuts, 90º, velocitat 4. Aboquem aquesta mescla sobre la base de galetes i el deixem refredar unes hores ( 4-5hores, jo sempre el preparo d'un dia per altre)
3. Ara prepararem la cobertura (frosting), posem les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda. Netegem els raïms i els posem al cim del pastís. Desprès posarem el sucre i l'aigua al vas, farem un almíbar suau programant 7 minuts, varoma, velocitat 1. Un cop tenim l'almíbar fet i afegim les fulles de gelatina i remenem a velocitat 3 uns segons per integrar-les bé, afegim el moscatell i tornem a remenar uns segons mes. Ara aboquem aquesta barreja pel cim del pastís amb els raïms amb molt de compte. El deixem reposar un parell d'hores a la nevera.
4. Desmotllem i sevim.
Buena manera de celebrar las fiestas!!!! Te ha quedado muy bonita, con el moscatel dorado. Yo la tengo en pendientes desde que la vi.
ResponEliminaUn besito
Una tarta bonita y seguro que bien buena.
ResponEliminaNo la conocia.
Besotes.
;-D
T'ha quedat fantàstic i de ben segur que boníssim. Aquest encara no l'hem tastat però el tinc en pendents.
ResponEliminaPetonets
no sóc gaire de raïm, però el pastís es veu deliciós. Clar que a mi tots els pastissos de formatge m'agraden.
ResponEliminapt!
Se ve estupendo este pastel, rico y muy bien decorado. Besitos....
ResponEliminaUn pastis ben provocatiu:)))
ResponEliminaamb aquest moscatell i el raim...
un petonet
Aquest és un pastís digne de la festa major de Banyoles! I ara que vénen les fires de Girona, em sembla que el provaré a casa!
ResponEliminaYa sé que lo digo muchas veces pero.... ¡Que envidia me dais cuando haceis semejantes maravillas!.
ResponEliminaYo, con un bizcocho, corriente y moliente, ya me aturullo.
¿No te sobraría un trocico?.
Pochoncicos.
La veritat és que té un aspecte ESPECTACULAR! és delicat i preciós a la vista i pel que sembla al paladar. Un pastís per quedar d'allò més be!Una abraçada!
ResponEliminaChe meravigliaaa!!! Fa venir voglia di addentare il monitor... :-D
ResponEliminaUna tarta de fiesta mayor!!Ademas de buena es preciosa.
ResponEliminaBesets.
Eh, qué bonita te ha quedado!!! Me alegro que te haya gustado tanto como para repetir. :-)
ResponEliminaUn abrazo.