S'acosta el fi de semana hi ha casa sempre m'agrada tenir alguna coseta de postres, per les visites inesperades, que tot sovint en tinc, crec què saben que a la nevera de casa sempre i trobaràn alguna coseta dolça per picar, jaja
Aquest pastís és un experiment, perquè és el resultat de 3 receptes diferents.
-Quin problema!!! no sabía com batejar-lo aquest matí mentre les meves catadores el provaven per esmorzar, anàvem pensant noms, de fet té un color rosa barbie horrorós però el gust és boníssim, la maduixa amb la xocolata casen a la perfecció, al final ens em decidit per dir-li pastís bicolor ja que té dos colors molt destacats. Us deixo la recepta a veure que us sembla!
INGREDIENTS:
Pa de pessic: (De la Carmen del blog Dulces bocados)
2 ous
50 gr de sucre
30 gr de farina
15 gr de cacao en pols (valor)
Farcit:
200 gr de formatge fresc (philadelphia)
200 gr de nata
1 sobre de gelatina qualsevol gust (el meu maduixa)
Frosting:
75 gr de nata
75 gr de xocolata fondant
75 gr de xocolata amb llet
PREPARACIÓ:
1. Farem el pa de pessic, posant les papallones al vas del thermomix, posarem els ous i el sucre, programarem 2'5 minuts, 37º, velocitat 3 i 1/2. Quan acabi tornem a programar 2 minuts i mitg a la mateixa velocitat sense programar temperatura. Mentre anirem barrejant la farina amb el cacao en pols.
Afegirem la farina amb el cacao i barrejarem amb l'espàtula fent moviments envolvents. Engrasem un motlle de 24 cm i el posem a coure al microones 2 minuts i mitg (el meu micro és de 750W). No més estona perquè ens quedaría sec de les vores. Deixem refredar i desmotllem el posem en un plat i amb un aro d'aquests que s'estiren li posem pel cim fent pressió.
2. Ara farem el farcit, amb el vas net i posarem el formatge, la nata i programarem 3 minuts, 70º, velocitat 3. Quan acabi afegirem el sobre de gelatina i remenarem 30 segons a velocitat 3, fins veure-ho ben unit. Abocarem sobre el pa de pessic i reservarem a la nevera fins que qüalli.
3. Anem pel frosting, altre cop amb el vas net i posem la nata i l'escalfem 3 minuts, 100º, velocitat 1. Afegim les xocolates a trossets i remanem (sense programar temps) a velocitat 1, fins veure que la xocolata està ben desfeta. Per acabar programem 30 segons a velocitat 3 i aboquem sobre el farcit, reservem a la nevera fins que estigui fred.
4. Desmotllem i amb una forquilla podem fer-hi dibuixos pel cim.
Esperem que us agradi!!!!
Qué rico Judith, el relleno se ve muy rico pero el frosting se las trae de exquisito....besitos y feliz finde....
ResponEliminaQue buena y que bonita tarta, un beso.
ResponEliminaDoncs si què m'agrada i molt!
ResponEliminaMuas!
I és clar que tens visites si els fas aquests pastissos!!! ;)
ResponEliminaÉs igual com li diguis, simplement deliciós, això és el que em sembla.
ResponEliminaGràcies per l'enllaç ;-)
Petonets i bon cap de setmana
Te ha quedado super linda y muy apetecible.
ResponEliminaBesitos.
;-D
Doncs la teva filla té raó, té un color de Barbie!!! 'Barbie cake', no estaria malament, no?
ResponEliminaPerò el millor és que sigui bo, i la millor prova és que sigui vist i no vist. Quan una cosa dura massa sobre el marbre, malament!
Bon cap de setmana Judith. Contiuem en contacte.
Hola amiguita!.. te ha quedado hermoso con esos colores, entran por los ojos..
ResponEliminabesos
Judith te molt bona pinta aquests pastis. Fa cara de ser molt bo. Una altre recepte per provar. Si sempre tens aquestes cosetes a la nevera no m'extraña que tinguis visitas inesperades.
ResponEliminaPetons
Si me gusta dices ...no me gusta me encantaaaaaaaa seguro esta de muete lenta.
ResponEliminaEl bocadillo divino ,amos con un bocata y un caxo de tarta ceno divinamenteeeeee.
Bicos mil y feli finde wapa.
Que rico bizcocho y que llamativo te ha quedado, además de bueno por supuesto, el nombre perfecto.
ResponEliminabesosssss
buen finde
Moltes i moltes gracies a totes pels vostres comentaris. Bon cap de setmana!!!
ResponEliminaI ja ho sabeu si voleu venir a berenar, quedeu convidades.
Judith
té una pinta estupenda. Jo mes be diria pastis tri color.
ResponEliminaque tinguis un bon cap de semana!!
Menuda tarta, va a triunfar¡¡ me encanta cómo te ha quedado y los colores, todoooo, buen finde, Teresa
ResponEliminaEl pa de pessic,sólo es muy bueno,sobre todo para mojae con un café con leche,pero con el rellenos de queso le aporta una humedad,que me encanta y así con color queda un postre muy de domingo y rico,rico.
ResponEliminaBuen fin de semana y abrigaros,que por allí tela...
besos
Eso de la gelatina con la nata tengo ganas de probarlo, además del color tan vistoso que tiene el sabor debe ser bien bueno. Te habrá costado ponerle nombre, pero creo que en comerlo no os va a costar nada de nada.
ResponEliminaUn besito
Ce cake bicolore est du plus bel effet.
ResponEliminaje pense qu'il doit être délicieux aussi.
Bon week-end et à très bientôt.
este pastel tiene una pinta, que me relamo.
ResponEliminaUn beso.
i tant si m'agrada!!!, tant que me'l imprimeixo ara mateix i amb aquesta ja són vàries les receptes que em fas copiar!...em dónes feina...Una abraçada Judith.
ResponEliminaVaya tarta tan colorida, tiene que estar muy rica.
ResponEliminaUn besooo
Un pastis molt acolorit, i crec que molt bo, provaré de fer-lo
ResponEliminaPetons
Si la veritat és que molt atractiu a la vista i de gust també és molt bo, però ja m'estant vinguent idees en ment, el pòxim el faré amb taronja.
ResponEliminaPetons a totes i gracies per estar aquí cada dia!!!
Em sembla una idea perfecte ,per sorprendre demà que tinc un dinar de la colla ,i ja em fan fer a mi les postres gràcies per les teves creacions sempre trionfen.Una abraçada
ResponEliminaqueda realment preciós! és molt temptador.
ResponEliminapt!
No m'estranya que tinguis tantes visites Judith! Si les reps amb aquestes delícies!! ;)
ResponEliminaPetons!
Que si me gusta estoy relamiendo la pantalla haber si llego , esta increíble!!
ResponEliminamil besossssss