dijous, 3 de març del 2011

BRIOIX A LA PANIFICADORA


Hola!!
Porto uns dies bastant liada, i amb el rotllo de la setmana blanca i les nenes per casa no tinc temps de fer gaires coses, ni de dedicarme al blog, però avui m'he proposat fer una entrada i aquest matí amb l'ajuda de la meva filla petita ens hem decidit per fer aquest brioix, per berenar. L'he deixat tot el matí a dins de la panificadora perquè llevès i al migdia l'hem posat a coure.
Espero que us agradi!!!
INGREDIENTS:
150 gr de llet
50 gr de sucre
50 gr de mantega
3 rovells d'ou
20 gr de llevat de fleca (fresc)
350-400 gr de farina de força ( depèn la que admeti)
1 pessic de sal
PREPARACIÓ:
1. Posem la llet, el sucre i la mantega al vas i programem 1 minut i mitg a 37º per atemperar els líquids a velocitat 2 i 1/2.
2. Afegim el llevat i els rovells remenem 10 segons velocitat 4.
3. A continuació incorporem la farina i el pessic de sal, remenem 10 segons velocitat 6 i tot seguit programem 2 minuts, velocitat espiga.
4. Trèiem la massa de vas i la posem a la cubeta de la panificadora, la deixem reposar fins que dobli el seu volum 2 hores o mes perquè el resultat sigui bo. Un cop a llevat posem la panificadora en marxa al programa "Horneado".
5. Un cop cuit el trèiem de la panificadora i el deixem refredar sobre una reixeta perquè no ens quedi humid, espolvoregem amb sucre glaç i ja estarà llest per menjar.
BON PROFIT!!

Jo li he volgut donar forma de trena un cop tenim la massa a punt l'estirem com si fos un caneló i la dividim amb tres part iguals



A continuació l'unim per un extrem i començem a trenar com si fèssim una trena de cabell.





Un copben trenada la posem a la cubeta de la panificadora i la deixem reposar tota l'estona que li faci falta, penseu que com mes estona llevi més bo serà el resultat i mes esponjós ens quedarà.








15 comentaris:

  1. Qué rico este brioche, es bonito y se ve muy esponjoso y además para hacerlo con la panificadora, estupendo.....espero que vayas un poco más desahogada y que se mejore todo. besitos y gracias por visitarme.

    ResponElimina
  2. Aquí no tenemos vacaciones de esas, menos mal porque dentro de poco tenemos las fallas y ya los tenemos una semana en casa.....
    El brioche estupendo, además en la pani como que no da pereza.
    Un besito

    ResponElimina
  3. Bravissima! Una brioche da applauso! :-)

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta que fa aquest brioix,i segur que la teva filla s'ho ha passat molt bé ajudant-te.Ja veig que m'hauré de comprar la panificadora ,ara que pode hauré d'aixemplar la cuina perquè amb tots els motllos i estris que m'he comprat, pode no i cabrem .Una abraçada i paciència que ja sacava la setmana blanca.

    ResponElimina
  5. ostres Judith! tu si que li saps treure profit a la panificadora! bravo! t'ha quedat espectacular! petonets

    ResponElimina
  6. Amb el teu permís va directa cap el recull de pans que tinc al bloc.
    Ho expliques mot clarament, m'agrada

    ResponElimina
  7. Quina bona pinta que te aquest briox, am una mica de chocolata un berenar delicios ¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  8. ´T’ha quedat un brioix espectacular
    Bona cuina

    ResponElimina
  9. Guapo de debò, i en forma de trena queda preciós!

    ResponElimina
  10. Hola,
    Com m'agrada aquesta recepta amb la panificadora.. i aquesta forma de trena que li has donat molt bona idea. Queda molt "xulo". Quin berenar més bo que vau fer... petons

    ResponElimina
  11. Un berenar de luxe, que flonjo que es veu!!

    ResponElimina
  12. Hola Judith en la panificadora quedan muy bien los brioxes, el tuyo te ha quedado espectacular, y que sencillo, la semana que viene en casita las niñas¡¡¡¡¡
    besoss guapaaa
    buen finde

    ResponElimina
  13. Ummmmmmmmm se ve delicioso wapa ,te ha quedado de lujo ,me llevo un caxin pues me has puesto los dientes largos jis..jis.
    Bicos mil y feli finde.

    ResponElimina
  14. Judith te aplaudo por este brioche que es sensacional. Por favor enviame un trozo, adoro los bizcochitos sean como sean.
    Un beso

    ResponElimina
  15. Amb aquest llevat tan llarg, segur que era esponjós amb ganes!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.