Mireu quina recepta tant bona i fàcil, aquest mil fulls jo acostumaba a fer-lo al microones, però aquest cop vaig pensar que al vapor també podria quedar molt bé, i no em vaig equivocar, per acompanyar-lo vaig fer aquests ous aprofitant també el vapor. Les meves filles els van batejar com ous magdalena, jajaja
INGREDIENTS:
Patates
crema de llet
mozzarella o qualsevol formatge ratllat
sal, pebre, oli
ous
PREPARACIÓ:
1. Posem un raig d'oli a cada motlle perquè l'ou no s'enganxi, i posem l'ou i sal. Reservem.
2. Pelem i tallem les patates a rodelles molt fines, ara en un motlle (els meus individuals, però també és pot fer en un de gran de plum-cake) anem posant una capa ben fina d epatates un raig de crema de llet sal pebre i el formatge ratllat, anem fent capes amb el mateix ordre fins acabar els ingredients.
3. Posem 1 litre aigua al vas i programem 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Quan l'aigua ja bull posem el recipient varoma al cim amb el mil fulls de patata al recipient varoma (el fondo) i els ous a la safata del varoma (el prim), tapem i programem 30 minuts, varoma, velocitat 2. Quan portin 12 minuts de cocció retirarem la safata del varoma amb els ous i deixarem que el mil fulls s'acabi de coure. Passat el temps de cocció comprovem que la patata estigui cuita i ja estarà llest per menjar.
Nota: Els ous amb 12 minuts queden al punt, la clara ferma i el rovell tou si us agraden mes cuits deixeu-los 15 minuts.
L'ultima foto explica per que les teves filles li diuen així als ous ;-))
ResponEliminaM'ha agradat molt aquesta recepta, fàcil, bona i ràpida, perfecte, gràcies.
Petonets
Ai bandides que sabeu que m'encanten els pastissos de patata en totes les seves versions!! Així al vapor almenys et fas la idea que és més sa, jeje! Els ous magdalena una monada!
ResponEliminam'encanta el nom que li van donar les teves filles, jeje
ResponEliminaUna recepta ben sencilla i no per això menys bona ¡¡ Una recepta ideal per quan tens poc temps.
ResponEliminaUna abraçada
Qué original Judith, en la cocción, preparación y la pinta que tiene tan rica, bravo por la receta. besitos guapa...
ResponEliminaMe encantó la receta es de papa que me encanta,se ve muy rico,una receta sencilla y muy gustosa,abeazos y cariños.
ResponEliminaQuina recepta més bona! Me l'apunto, me l'apunto, me l'apunto!! Un petó, Paula
ResponEliminaHola Judith, guapa tu
ResponEliminaaquesta també la anoto, que bona, hummm
mil petonets Susanna
Quina recepta més guapa, Judith, i amb uns ingredients ben habituals, a casa els encantarà!
ResponEliminaQuina recepte més ben batejada...
ResponEliminaun petonet
Una receta estupenda y fácil, te ha quedado buenísima
ResponEliminaUn beso
Doncs la veritat és que es veu un plat fantàstic.
ResponEliminaMuas!
Els mil fulls de patata a casa ens agrada molt però ,sempre els havia fet al forn ,ho provaré com tu,Gràcies per la recepte,una abraçada.
ResponEliminaEm sembla que ja tinc sopar per avui :-)
ResponEliminaFàcil, bo i divertit!