dijous, 10 de març de 2011

MIL FULLS DE PATATA AL VAPOR AMB OUS


Mireu quina recepta tant bona i fàcil, aquest mil fulls jo acostumaba a fer-lo al microones, però aquest cop vaig pensar que al vapor també podria quedar molt bé, i no em vaig equivocar, per acompanyar-lo vaig fer aquests ous aprofitant també el vapor. Les meves filles els van batejar com ous magdalena, jajaja
INGREDIENTS:
Patates
crema de llet
mozzarella o qualsevol formatge ratllat
sal, pebre, oli
ous
PREPARACIÓ:
1. Posem un raig d'oli a cada motlle perquè l'ou no s'enganxi, i posem l'ou i sal. Reservem.
2. Pelem i tallem les patates a rodelles molt fines, ara en un motlle (els meus individuals, però també és pot fer en un de gran de plum-cake) anem posant una capa ben fina d epatates un raig de crema de llet sal pebre i el formatge ratllat, anem fent capes amb el mateix ordre fins acabar els ingredients.
3. Posem 1 litre aigua al vas i programem 7 minuts, temperatura varoma, velocitat 1. Quan l'aigua ja bull posem el recipient varoma al cim amb el mil fulls de patata al recipient varoma (el fondo) i els ous a la safata del varoma (el prim), tapem i programem 30 minuts, varoma, velocitat 2. Quan portin 12 minuts de cocció retirarem la safata del varoma amb els ous i deixarem que el mil fulls s'acabi de coure. Passat el temps de cocció comprovem que la patata estigui cuita i ja estarà llest per menjar.
Nota: Els ous amb 12 minuts queden al punt, la clara ferma i el rovell tou si us agraden mes cuits deixeu-los 15 minuts.












14 comentaris:

  1. L'ultima foto explica per que les teves filles li diuen així als ous ;-))
    M'ha agradat molt aquesta recepta, fàcil, bona i ràpida, perfecte, gràcies.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Ai bandides que sabeu que m'encanten els pastissos de patata en totes les seves versions!! Així al vapor almenys et fas la idea que és més sa, jeje! Els ous magdalena una monada!

    ResponElimina
  3. m'encanta el nom que li van donar les teves filles, jeje

    ResponElimina
  4. Una recepta ben sencilla i no per això menys bona ¡¡ Una recepta ideal per quan tens poc temps.
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Qué original Judith, en la cocción, preparación y la pinta que tiene tan rica, bravo por la receta. besitos guapa...

    ResponElimina
  6. Me encantó la receta es de papa que me encanta,se ve muy rico,una receta sencilla y muy gustosa,abeazos y cariños.

    ResponElimina
  7. Quina recepta més bona! Me l'apunto, me l'apunto, me l'apunto!! Un petó, Paula

    ResponElimina
  8. Hola Judith, guapa tu

    aquesta també la anoto, que bona, hummm
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  9. Quina recepta més guapa, Judith, i amb uns ingredients ben habituals, a casa els encantarà!

    ResponElimina
  10. Quina recepte més ben batejada...
    un petonet

    ResponElimina
  11. Una receta estupenda y fácil, te ha quedado buenísima
    Un beso

    ResponElimina
  12. Doncs la veritat és que es veu un plat fantàstic.

    Muas!

    ResponElimina
  13. Els mil fulls de patata a casa ens agrada molt però ,sempre els havia fet al forn ,ho provaré com tu,Gràcies per la recepte,una abraçada.

    ResponElimina
  14. Em sembla que ja tinc sopar per avui :-)
    Fàcil, bo i divertit!

    ResponElimina

Moltes gràcies per compartir amb mi la teva opinió.